Dá sa povedať, že každá hostiteľka má svoj vlastný pohľad na nakladané uhorky, takže je desivé si predstaviť, koľko receptov na toto občerstvenie existuje na svete.
Dokonca aj fanúšikovia nakladaných a namáčaných uhoriek sa snažia na zimu nakladať jeden alebo dva poháre čisto pre spestrenie.
Odborníčka nášho časopisu Júlia Archipovová, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie, nám prezradila, ako nakladať uhorky chutným a netradičným spôsobom.
Potrebné: – Vydržte, kým sa vám nepodarí získať informácie o tom, čo sa deje, aby ste sa dostali do kontaktu s ľuďmi, ktorí majú záujem:
Ako variť
1.Čisté a čerstvé uhorky nakrájajte na tenké kolieska.
2.Potom zmiešajte rastlinný olej a ocot, pridajte doň korenie podľa zoznamu a dresingom zalejte pripravenú zeleninu.
3.Nechajte 10-15 minút, aby zelenina získala šťavu, premiešajte a dajte do čistých pohárov.
4.Polotovary vložte do hrnca s vodou a po zovretí sterilizujte 15 minút.
Poháre uzavrieme viečkami, obrátime hore dnom a keď polotovar vychladne, odložíme ich na uskladnenie na tmavé a chladné miesto.