HomeReceptyNepečený krémový banánový dezert so sušienkami a kondenzovaným mliekom

Nepečený krémový banánový dezert so sušienkami a kondenzovaným mliekom

Pokiaľ hľadáte rýchly a lahodný dezert, ktorý nevyžaduje pečenie, nepečený krémový banánový dezert so sušienkami a kondenzovaným mliekom je presne to pravé.Tento dezert spája jemnú chuť banánov sbohatosťou krémového kondenzovaného mlieka a chrumkavosťou sušienok, čím vytvára neodolateľnú sladkú pochúťku.Pusťme sa do prípravy!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na sladké recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy.

Nepečený krémový banánový dezert so sušienkami a kondenzovaným mliekom

Čo budeme potrebovať:

  • 200 g maslovej sušienky.
  • 90 g rozpustené maslo.
  • Krém:

  • 3 banány +400 ml smotana na šľahanie 33%.
  • 200 ml mlieko.
  • 8 g agar-agar.
  • 150 g sladené kondenzované mlieko.
  • Ako budeme postupovať:

    1. Základ: Do nádobky od mixéra vložte rozlámané maslové sušienky, ktoré rozomeľte na jemný piesok, potom ich presypte do misy a prilejte rozpustené maslo – premiešajte.

    2.Výslednú 1/2 sušienkového základu nasypte do tortovej formy vyloženej tortovou fóliou, pekne rozotrite a uhlaďte.

    3.Do nádobky od mixéra vložte na kolieska nakrájané banány a zalejte smotanou na šľahanie 33% – rozmixujte do hladkej zmesi.

    4. Krem: Do hrnca nalejte mlieko, nasypte agar-agar a prilejte sladené kondenzované mlieko – premiešajte a za stáleho miešania varte na miernom ohni.Keď zmes privediete kvaru, odstavte ohňa a do zmesi vlejte vyšľahaný banán so smotanou – poriadne premiešajte.

    5.Získaný krém nalejte na sušienkový základ vo forme, pekne rozotrite a uhlaďte.

    6.Na záver dezert vyberte ztortové formy a odstráňte tortovú fóliu.Ozdobte-posypte druhú 1/2 sušienkového základu, ktorú pekne rozložte, uhlaďte a po chvíli uložte na 1 hodinu do chladničky na stuhnutie.

    Hotovo!

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Tento recept na nepečený krémový banánový dezert znie síce lákavo, no zdá sa mi, že množstvo masla a sladeného kondenzovaného mlieka by mohlo byť príliš pre niekoho, kto sleduje svoju stravu a dbá na zdravú výživu. Čo si myslíte vy?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?