HomeReceptyChrumkavé žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, zeleniny, syra a vajec –...

Chrumkavé žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, zeleniny, syra a vajec – Mini pizza v sezamovej žemle!

Ak hľadáte skvelý spôsob, ako si pripraviť chutné a sýte raňajky, tento recept na chrumkavé žemle plnené jarnou cibuľkou, šunkou, paradajkami, uhorkami, syrom a vajcami je presne to, čo hľadáte.

Táto jednoduchá, ale neuveriteľne chutná kombinácia chrumkavej žemle, lahodnej náplne a rozklepnutého vajíčka vám zaistí skvelý štart do krásneho dňa.Ľahko sa pripraví a výsledok vás nadchne.Tak neváhajte a pustite sa do prípravy!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, paradajok, uhoriek, syra a vajec

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 4 sezamové žemle.
  • Zmes:

  • 2-3 vetvičky jarnej cibuľky.
  • 120 g šunky.
  • 1 paradajka.
  • 2 šalátové uhorky.
  • 100 g syr.
  • 11 lyžice majonéza.
  • Ostatné:

  • 1 lyžica rozpustené maslo + 1 lyžička paradajkový pretlak.
  • 4 vajcia + soľ.
  • čerstvý petržlen – na záverečné zdobenie.
  • Ako budeme postupovať:.

    1. Základ: Najprv pripravte sezamové žemle, z ktorých odrežete vrchnú časť a vydlabajte vnútro.

    2. Zmes: Do misy vsypte nadrobno nakrájanú: jarnú cibuľku, šunku, paradajku a šalátové uhorky.Ďalej do misy prisypte strúhaný syr a dochuťte majonézou – dobre premiešajte.

    3.Pripravte plech na pečenie vyložený pergamenom a položte žemle pekne vedľa seba medzery medzi nimi, ktorých vnútro potrite rozpusteným maslom a paradajkovým pretlakom.

    4.Následne žemle pomocou lyžice naplňte pripravenou zmesou a do každej žemle rozklepnite vajcia.Dochuťte soľou a pečte v predhriatej rúre 20 minút pri 180 ° C dozlatista a dochrumkava.

    5.Hotovo! Chrumkavé žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, paradajok, uhoriek, syra a vajec podávajte sláskou, veľkou chuťou a radosťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Aha, takže mini pizza v sezamovej žemle? To je asi tak, akoby hamburger nazvali „šalátkový poriadok“. Možno by som skúsil, ale asi by som radšej ostal pri klasických raňajkách.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?