HomeReceptyRýchly bláznivý koláč s krémom z kyslej smotany je perfektný dezert pre...

Rýchly bláznivý koláč s krémom z kyslej smotany je perfektný dezert pre každého

Rýchly bláznivý koláč skrémom z kyslej smotany je perfektný dezert pre každého, kto hľadá niečo sladké, chutné a pritom rýchle na prípravu.Vďaka svojej jednoduchosti a rýchlosti je ideálny pre náhlu chuť na sladké alebo keď čakáte návštevu a chcete ponúknuť niečo vlastnoručne pripravené.Tento koláč je dôkazom, že aj s minimálnym časom a ľahko dostupnými ingredienciami môžete vytvoriť naozaj lahodný dezert.

Ingrediencie

Pre cesto:

  • 3 hrnčeky polohrubej múky.
  • 1 hrnček cukru.
  • 3 lyžice kakaa.
  • 2 čajové lyžičky jedlej sódy.
  • 2 hrnčeky studenej vody.
  • 1 lyžica octu.
  • 3/4 hrnčeka oleja.
  • 1 vajce (nepovinné, ale odporúčané pre väčšiu krehkosť).
  • Pre krém:

  • 2 kyslej smotany (alebo podľa chuti 2 smotany na šľahanie pre bohatšiu chuť).
  • 1 smotana na šľahanie (ak použijete 2, prispôsobte množstvo stužovača).
  • 1 až 3 stužovače smotany (podľa množstva použitej smotany na šľahanie).
  • 2 vanilkové cukry.
  • Na dokončenie:

  • Strúhaná čokoláda na posypanie.
  • Postup prípravy

    1) Cesto: Všetky suché ingrediencie (múku, cukor, kakao, jedlú sódu) zmiešame v jednej veľkej mise.Pridáme studenú vodu, ocot, olej a vajcia.Všetko dobre premiešame, kým nevznikne hladké cesto.

    2) Pečenie: Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.Pečieme v predhriatej rúre na 180 ° C po dobu 25 minút.

    3) Krém: Kyslej smotany zmiešame so smotanou na šľahanie, stužovačom a vanilkovými cukrami.Vyšľaháme do hladka.

    4) Dokončenie: Na upečený a vychladnutý koláč rovnomerne rozotrieme krém.Celý koláč posypeme strúhanou čokoládou.

    Servírovanie

    Koláč podávame ako vynikajúci dezert kopoludňajšej káve alebo čaju.Vďaka svojej jednoduchosti a skvelej chuti si získa srdce každého, kto ho ochutná.

    Tipy

  • Na extra čokoládovú chuť môžete do cesta pridať kúsky čokolády.
  • Pokiaľ máte radi ovocie, môžete na krém pridať čerstvé ovocie alebo ovocnú marmeládu.
  • Experimentujte srôznymi druhmi stužovačov a smotan pre rôzne konzistencie a chute krému.
  • Vyskúšajte tiež:.

  • Susenkové rezy svanilkovým pudingom.
  • Recept na vynikajúci vitacitový koláč, ktorý si ľahko pripravíte.
  • Koláč chrumkavého cesta, neodolateľné peny a sviežich jahôd.
  • Záver

    Rýchly bláznivý koláč skrémom z kyslej smotany je ideálnou voľbou pre každú príležitosť, kedy potrebujete rýchlo a bez zbytočného stresu pripraviť chutný dezert.Jeho príprava je taká jednoduchá, že sa stane vašim obľúbeným receptom na sladké chvíle.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Nechápem, prečo by som chcela ponúknuť nejaký koláč s kyslou smotanou mojim hosťom. Nezdá sa mi, že by toto bolo niečo, čo by niekto ocenil. Skôr by som im pekla niečo z kvalitnejších surovín, či už s čerstvými ovocnými prísadami alebo z pravého krbu. Každopádne, ak by som to predsa len vyskúšala, tak určite niekomu pošlem recept!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?