HomeJedloUž nekrájajte zemiaky na mäso vo francúzštine: urobte to inak a jedlo...

Už nekrájajte zemiaky na mäso vo francúzštine: urobte to inak a jedlo bude oveľa chutnejšie

Mnohí kuchári robia vážnu chybu pri varení mäsa vo francúzštine..

Nakrájali zemiaky na plátky..

Túto možnosť prípravy zeleniny na zahrnutie do obľúbeného jedla možno len ťažko nazvať správnou.

Nightshade treba rozdrviť inak.V tomto prípade bude jedlo oveľa chutnejšie.

Odborníčka publikácie siete Belnovosti v oblasti varenia, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie Julia Arkhipová preto radí nekrájať zemiaky na mäso vo francúzštine, ale strúhať.

V čom sú strúhané zemiaky lepšie ako sekané?

Odpoveď na túto otázku je veľmi jednoduchá: počas pečenia takáto zelenina oveľa lepšie absorbuje tekutiny, ktoré sa pri pečení uvoľňujú z iných surovín.

Takže strúhané zemiaky „odstraňujú“ šťavu z mäsa a cibule.Okrem toho je zelenina dokonale nasiaknutá majonézou.

Výsledkom je, že jedlo je oveľa chutnejšie.

Takže nabudúce urobte toto: nakrájajte zemiaky nie nožom, ale strúhadlom.

Výslednú „slamu“ vložte do pekáča.A potom rozložte ďalšie vrstvy: majonéza, cibuľa, mäso, syr.

Predtým sa odborník podelil o recept na lahodné francúzske kotlety.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Nemyslíte si, že správny spôsob prípravy jedla je skôr vecou osobného vkusu a preferencií? Aj keď zdôrazňujete výhody strúhaných zemiakov, niektorí sa možno práve tešia z rúrkovitých kúskov zemiakov, ktoré vytvárajú iný typ chuti. Možno by bolo zaujímavé ponúknuť obidve možnosti prípravy a nechať každého vybrať si podľa vlastného vkusu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?