HomeReceptyObľúbený tvarohový zákusok a s kakaom: Jednoduchá a rýchla príprava!

Obľúbený tvarohový zákusok a s kakaom: Jednoduchá a rýchla príprava!

Pokiaľ patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov či kyslej smotany, potom ste tu správne! Dnes si spoločne prichystáme lahodný kakaovo-tvarohový dezert.Spojením tvarohu, smotany a tiež výborného cesta je jednoducho kúzelné! Dobre si teda tento recept uložte, nerobíte ho totiž naposledy.

Už sa vám zbiehajú sliny? Poďme si teda spoločne prichystať tento lahodný kakaovo-tvarohový dezert.

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Pokiaľ hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tento čučoriedkový koláč!

Výborný recept na kakaovo-tvarohová buchta:

Čo budeme potrebovať:

cesto:

  • 3 ks vajec.
  • 150 g práškového cukru.
  • 60 ml oleja.
  • 60 ml mlieka.
  • 150 g hladkej múky.
  • 1,5 lyžice kakaa.
  • 1,5 lyžičky prášku do pečiva.
  • štipka soli.
  • náplň:

  • 300 g mäkkého tvarohu.
  • 150 ml kyslej smotany.
  • 4 lyžice práškového cukru.
  • 1 vrecko vanilkového cukru.
  • 5 lyžíc oleja.
  • 2 ks vajec.
  • 25 g vanilkového pudingu (nevariť! len prášok).
  • Ako postupovať:

    1) Začneme náplňou.Všetky ingrediencie si zmiešame a všetko dôkladne premiešame až do podoby hladkého krému.

    2) Pokračujeme cestom.Žĺtky si vyšľaháme scukrom, mliekom a olejom.Vymiešame do hladka a potom pridáme kakao, prášok do pečiva, soľ a tiež múku.Opäť dôkladne premiešame až do podoby hladkého cesta.

    3) Ďalej si vyšľaháme bielky do tuha a po troškách začneme pridávať do cesta.

    4) Pripravíme si plech na pečenie, ktorý si vysypeme a vymažeme.Na plech umiestnime polovicu cesta, na cesto tvarohový krém a potom opäť cesto.

    5) Pečieme pri 180 stupňoch zhruba 45 minút.Po vychladnutí môžeme prizdobiť práškovým cukrom. .

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Ďakujem za recept! Skvelé inštrukcie, no osobne by som pridala ešte viac kakaového prášku do cesta pre intenzívnejšiu chuť, či už ste to uvažovali?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?