HomeReceptyĽahučký maslový krém vhodný ako výplň do všetkých dezertov: Vezmite len maslo...

Ľahučký maslový krém vhodný ako výplň do všetkých dezertov: Vezmite len maslo a dve ďalšie prísady a vyšľahajte

Vyskúšajte tento fantasticky jednoduchý a ľahký maslový krém, ktorý je ideálny pre všetky vaše dezerty.Len tromi ingredienciami vytvoríte krém, ktorý je tak dobre šľahaný, že bude ľahký ako pierko.Či už ho chcete použiť do tort, nepečených dezertov alebo len tak na zdobenie, tento krém sa stane vašim obľúbeným!

Čo budeme potrebovať:

  • 500 g masla.
  • 395 g kondenzovaného mlieka.
  • 3 lyžice Nutelly (alebo iné čokoládové nátierky).
  • Postup prípravy:

    1) Šľahanie masla : Do misky dajte maslo.Pomocou ručného mixéra ho šľahajte asi 10 minút, kým maslo nezíska bielu farbu a nebude krásne nadýchané.

    2) Pridanie kondenzovaného mlieka : Pomaly prilievajte kondenzované mlieko, pričom ďalej šľahajte, aby sa ingrediencie dokonale spojili.Ak máte radi iný variant, môžete použiť aj prevarené kondenzované mlieko.

    3) Pridanie Nutelly : Na záver pridajte Nutellu (alebo akúkoľvek inú čokoládovú nátierku, ktorú máte radi) a znovu dôkladne zašľahajte, aby bol krém dokonale homogénny.

    4) Dokončenie : Krém poriadne premiešajte špachtľou, aby ste zaistili, že všetky suroviny sú rovnomerne rozložené.

    5) Použitie : Krém je teraz pripravený na použitie.Je vynikajúci na plnenie dezertov, nepečené dezerty alebo na zdobenie podľa vašej fantázie.

    https://primainspirace.cz/2024/02/02/recept-na-zrave-rezy/.

    Záver:

    Tento ultra ľahký maslový krém je rýchly, ľahký a neuveriteľne všestranný.Jeho bohatá, ale napriek tomu ľahká konzistencia pridá každému dezertu tú pravú čerešničku na torte.Či už pečiete pre rodinu, pre priateľov, alebo si len tak chcete dopriať, s týmto krémom nikdy nešliapnete vedľa.Prajeme vám dobrú chuť a veľa zábavy pri pečení!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Priekopnícka myšlienka s ľahučkým krémom, avšak bolo by vhodné zdôrazniť aj možnosť alternatívnych čokoládových nátierok pre rôznorodosť. Čo poviete na pridanie mletých orechov do krému pre bohatšiu chuťovú skúsenosť?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

    Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?