HomeReceptyLahodné vanilkové pudingáče z hebkého cesta s čokoládovou polevou

Lahodné vanilkové pudingáče z hebkého cesta s čokoládovou polevou

Ponúkame vám recept na lahodné pudingáče zhebkého cesta s čokoládovou polevou, ktoré zaručene potešia vaše chuťové bunky.Tieto nadýchané pudingáče sú nielen chutné, ale aj vďaka sviežemu vanilkovému pudingu nezabudnuteľné.

Ich príprava je rýchla a jednoduchá, takže si ich môžete vychutnať ako sladkú pochúťku, kedykoľvek budete mať chuť na niečo jedinečné.So šálkou horúcej kávy sa budete cítiť ako v nebi.

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na sladké recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy.

Vanilkové pudingáče s čokoládovou polevou

Čo budeme potrebovať:

  • 2 vaječné bielky.
  • 50 g cukru.
  • 30 g múka.
  • 30 g mletej sušienky.
  • 1 lyžica obľúbený džem.
  • Ostatné:

  • maslo – na vymazanie zapekacej misy.
  • Krém:

  • 600 ml mlieka + 200 g cukru.
  • 300 ml mlieka + 2 vanilkové pudingy.
  • 2 žĺtky.
  • 50 g múky.
  • 200 g zmäknuté maslo (izbová teplota).
  • Poleva:

  • 200 g tmavá čokoláda + 100 ml mlieka.
  • Ako budeme postupovať:

    1. Cesto: Do misy vlejte vaječné bielky a počas šľahania prisypávajte cukor – šľahajte do bielej tuhej nadýchanej peny.Ďalej do misy k vyšľahaným bielkom nasypte múku, mleté ​​sušienky a vmiešajte obľúbený džem – poriadne premiešajte.

    2.Pripravte zapekaciu misu, ktorú vymažte maslom a rozprestrite do nej výsledné cesto.

    3.Pečte v predhriatej rúre 15-20 minút pri 180 ° C dozlatista.

    4. Krém: Do menšieho hrnca na sporáku nalejte 600 ml mlieka a nasypte cukor – premiešajte a varte na miernom ohni, kým mlieko nebude vrieť.

    5.Do malej misky nalejte 300 ml mlieka a nasypte vanilkové pudingy, potom vlejte žĺtky a prisypte múku – poriadne premiešajte.Keď mlieko začne vrieť, postupne prilievajte zmes a za stáleho miešania varte na miernom ohni do zhustnutia.

    6.Po uvarení krém prelejte do misy, nechajte vychladnúť na izbovú teplotu a občas premiešajte metličkou, potom do vychladnutého krému vložte zmäknuté maslo – vyšľahajte do nadýchaného krému.

    7.Výsledný krém naneste, rozotrite a uhlaďte na upečené cesto a uložte na 1 hodinu do chladničky na stuhnutie.

    8. Poľava: Do malej misky nalámte tmavú čokoládu a prilejte mlieko – premiešajte a rozpustite v mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli.

    9.Získanou polevou prelejte povrch torty a uložte do chladničky cez noc na stuhnutie.

    10.Na záver prekrojte tortu na kocky a podávajte ho sláskou, veľkou chuťou a elánom.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov

    VIDEO NÁVOD:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Recept na vanilkové pudingáče z hebkého cesta s čokoládovou polevou znie skutočne lákavo a určite si ho vyskúšam. Avšak, zdá sa mi, že zanedbáva aspekt zdravej výživy. Možno by bolo dobré doplniť alternatívu na zníženie cukru alebo pridanie ovocia pre vyváženejší zážitok.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?