HomeReceptyCestovinový šalát s cesnakovo-cibuľovou zálievkou, paradajkami, bazalkou a mozzarellou

Cestovinový šalát s cesnakovo-cibuľovou zálievkou, paradajkami, bazalkou a mozzarellou

Cestovinový šalát s cesnakovo-cibuľovou zálievkou, paradajkami, bazalkou a mozzarellou je osviežujúci a chutný pokrm, ktorý skvele kombinuje ľahkosť cestovín saromatickou chuťou cesnaku a cibule.Tento šalát je ideálnou voľbou pre ľahký obed alebo večeru, plný čerstvých a zdravých surovín.V tomto recepte vám ukážem, ako ľahko a rýchlo pripraviť tento delikátny cestovinový šalát, ktorý si určite zamilujete!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Cestovinový šalát s cesnakovo-cibuľovou zálievkou, paradajkami, bazalkou a mozzarellou

Čo budeme potrebovať:

  • 170 g uvarenej cestoviny (podľa chuti).
  • 2 strúčiky cesnaku.
  • 1 červená cibuľa.
  • 4 lyžice olivový olej.
  • 2 lyžice octu.
  • soľ – podľa chuti.
  • čierne mleté ​​korenie – podľa chuti.
  • 2-3 paradajky.
  • 125 g syr mozzarella.
  • čerstvá bazalka – podľa chuti.
  • Ako budeme postupovať:.

    1.Najprv si do vriacej osolenej vody vsypte cestoviny, ktoré varte na miernom ohni podľa návodu na obale, ale najlepšie sú al dente.

    2.Do misy vsypte nadrobno nakrájaný cesnak, červenú cibuľu, prilejte olivový olej a ocot.Dochuťte soľou a čiernym mletým čiernym korením.Po chvíli do misy vložte nakrájané paradajky, syr mozzarella a vsypte nasekanú čerstvú bazalku – dobre premiešajte.

    3.Na záver do misy vmiešajte uvarené cestoviny al dente, poriadne premiešajte a máte hotovo!

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Je skvelé vidieť, ako jednoduché a rýchle recepty môžu byť aj chutné a osviežujúce. Avšak, čo by si mysleli o pridaní niečoho trochu nezvyčajného, napríklad kapustových listov alebo reďkvičiek? Možno by to pridalo šalátu zaujímavý nový rozmer. Skúste to!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

    Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?