HomeJedloČo robiť s maslom, aby sa pri vyprážaní nepripálilo: zkušení kuchári vedia

Čo robiť s maslom, aby sa pri vyprážaní nepripálilo: zkušení kuchári vedia

Na prípravu niektorých jedál na panvici sa odporúča používať špeciálne maslo.‘.

Podľa odborníčky internetového vydania BelNovosti, kuchárky Júlie Archipovovej, sa v dôsledku takejto techniky jedlá stávajú chutnejšími a získavajú chutnú kôrku.

Jediným mínusom je, že mliečny výrobok sa veľmi rýchlo začne pripáliť a v niektorých prípadoch dokonca sčernie.

Samozrejme, o chutnej večeri v takejto situácii nemôže byť ani reči.

Neponáhľajte sa však vzdať sa vyprážania na masle – môžete použiť osvedčený trik, ktorý zabráni rýchlemu spáleniu masla a zachová jeho prirodzenú chuť.

Stačí zmes masla a rastlinného oleja, najlepšie slnečnicového.

Hlavnou vecou je nepreháňať jeho množstvo: nemalo by ho byť príliš veľa.

Mali by ste postupovať takto: najprv povrch panvice vymastite rastlinným olejom a až potom do nej vložte kúsok masla – v tomto prípade sa nič nepripáli.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Čítala som tento článok a cítim sa zmätená. Aké by to mohlo byť mať tákových skúsených kuchárov? Myslím si, že by mi bolo jedno, ak by som sa o maslo nestarala tak, ako tu popisujú. Ale aj tak, vďaka za tipy!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Prečo šikovní záhradníci nevyhadzujú škrupiny z vlašských orechov: existujú 4 príčiny.

Čo robíte so škrupinami po odstránení jadier vlašských orechov? Len sa zbaviť toho 'odpadu'? Plytvanie! Ukázalo sa, že škrupiny z vlašských orechov...

Pečené palacinky plnené kuracím mäsom, pečenou paprikou a syrom

Pečené palacinky plnené kuracím mäsom, pečenou paprikou a syrom</b sú výbornou voľbou, keď chcete pripraviť výdatnú a chutnú večeru pre celú rodinu. Toto jedlo...

Jednoduchý recept na lahodné arašidové šneky – máte hotové za pár minút!

Hľadáte inšpiráciu na niečo chutné k popoludňajšej káve? Chceli by ste vyskúšať niečo nové? V tom prípade ste na správnom mieste! Dnes si spoločne...

Ak máte 2 vajcia a pohár kyslej smotany, pripravte si tento super lahodný koláč.

Prinášame vám recept na ľahký, krémový a svieži dezert, ktorý si rýchlo získa vaše srdce a chuťové poháriky. Tento koláč vyniká svojou jednoduchosťou a...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?