HomeReceptyNápad na rýchly obed: pripravte si sedliacke zemiaky za pár minút.

Nápad na rýchly obed: pripravte si sedliacke zemiaky za pár minút.

Krok za krokom vám predstavíme skvelý recept na sedliacke zemiaky pre zaneprázdnených.Príprava tohto skvelého jedla vám zaberie len niekoľko málo minút a vznikne vám lahodný plnohodnotný obed, ktorý vás zaručene zasýti svojou neuveriteľnou chrumkavou chuťou.Na nič nečakajte a vrhnite sa do príprav, než bude neskoro, zvládne to každý začínajúci kuchár aj kuchárka!

Sedliacke zemiaky pre zaneprázdnených

Čo budeme potrebovať:

Ingrediencie:

  • 10 zemiaky.
  • 2-3 lyžice olej na vyprážanie.
  • 450 g slaninka.
  • soľ – podľa chuti.
  • 2 červené cibule.
  • 6 strúčikov cesnaku.
  • čierne mleté ​​korenie, mletá červená paprika – podľa chuti.
  • Ostatné:

  • čerstvá nasekaná petržlenová vňaťka – na zdobenie a posypanie.
  • kyslá smotana.
  • Ako budeme postupovať:

    1.Zemiaky umyte a varte na sporáku v hrnci zvodom 20-25 mínu, potom ich zlejte, olúpte zo šupky a potom ich nakrájajte na stredne veľké kúsky.

    2.Slaninu nakrájajte na malé kúsky – smažte ju na strednom ohni na troche oleja do zhnednutia.

    3.Následne dochuťte soľou a vsypte jemne nakrájanou červenou cibuľou – premiešajte a potom ešte pridajte rozpolené cesnaky – znovu premiešajte.

    4.Do zapekacej misy položte kúsky nakrájaných zemiakov, posypte soľou, čiernym mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou – jemne premiešajte bez toho, aby ste ich príliš roztlačili.

    5.Potom pridajte vyprážanú slaninku sčervenou cibuľou – jemne premiešajte.

    6.Pečte v predhriatej rúre 40-45 minút pri 190 ° C, alebo kým nezhnedne podľa vašich predstáv.

    7.Po upečení ich podávajte posekanou čerstvou petržlenovou vňaťou a kyslou smotanou a hlavne sláskou a veľkou chuťou.

    Priatelia prajeme vám dobrú chuť!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Ako by ste riešili problém nedostatku času pre prípravu tejto chutnej pochúťky? Máte nejaké tipy na to, ako znížiť čas prípravy zemiakov bez toho, aby sa stratila ich lahodná chuť?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?