HomeReceptyMini rožky z listového cesta: Ideálne jednohubky na každú príležitosť

Mini rožky z listového cesta: Ideálne jednohubky na každú príležitosť

Ak hľadáte niečo chutné a zároveň efektné pre vaše pohostenie, mini rožky zlistového cesta sú skvelou voľbou.Tieto malé jednohubky sú ideálne ako rýchle občerstvenie na večierok, rodinné stretnutie alebo len tak k televízii.Vďaka širokým možnostiam náplní si ich môžete prispôsobiť presne podľa svojich chutí.

Ingrediencie

  • Lístkové cesto (kúpené).
  • 1 vajce (na potretie).
  • Ľubovoľné semienka (napr.sezamová) na posypanie.
  • Náplne

  • Ochutené nátierkové maslo.
  • Šunka.
  • Krájaná klobása.
  • Uhoriek.
  • Paprika.
  • Hermelín.
  • Korbáčiky.
  • Tvrdý syr.
  • Anglická slanina.
  • Čerstvý šalát.
  • Postup

    1) Príprava cesta: Rozvaľkané lístkové cesto pozdĺžne rozkrojte na dve časti.Zakaždým časti nakrájajte malé trojuholníčky.Každý trojuholníček rolujte od širšej strany k špičke, aby ste vytvorili malé rožky.

    2) Príprava rožkov: Hotové rožky položte na plech vyložený papierom na pečenie.Potrite ich rozšľahaným vajíčkom a posypte ľubovoľnými semienkami, napríklad sezamom.

    3) Pečenie: Pečte vpredom vyhriatej rúre na 200 ° C približne 25-30 minút, kým nie sú rožky zlatisté.Doba pečenia sa môže líšiť podľa vašej rúry, takže ich sledujte.

    4) Plnenie: Po vychladnutí rožky prekrojte pozdĺžne napoly.Každý rožok potrite ochuteným nátierkovým maslom a naplňte podľa svojej chuti.Môžete použiť šunku, krájanú klobásu, uhoriek, papriku, hermelín, korbáčiky, tvrdý syr, anglickú slaninu alebo čerstvý šalát.

    Záver

    Mini rožky zlistového cesta sú chutným a originálnym variantom klasických jednohubiek.Hoci si ich príprava vyžaduje trochu viac času a trpezlivosti, výsledok stojí za to.Tieto plnené jednohubky si zaručene obľúbia všetci hostia, či už na rodinnej oslave alebo pri večernom posedení spriateľmi.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Ahoj, super recept na mini rožky z listového cesta! Len by som zvážila, či by sa nejednalo o lepšiu voľbu použiť domáce cesto namiesto kúpeného, aby boli rožky ešte chutnejšie a osobitejšie.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?