HomeReceptyTvarohové koláče s lesnými plodmi: Jednoduchý recept na neodolateľný dezert

Tvarohové koláče s lesnými plodmi: Jednoduchý recept na neodolateľný dezert

Pokiaľ milujete dezerty, ktoré sú ľahké na prípravu a zároveň ohromujúcou chuťou, tieto tvarohové koláče slesnými plodmi sú presne pre vás.Pripravte si tento neodolateľný dezert behom chvíľky a užite si kombináciu jemného tvarohu a sviežeho ovocia.

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na sladké recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy.

Tvarohové koláče slesnými plodmi

Čo budeme potrebovať:

Cesto:

  • 220 g tvaroh.
  • 1 vajce + 1 vaječný bielok.
  • štipka soli + štipka vanilky.
  • 1 lyžica cukru.
  • 1 lyžica rastlinný olej.
  • 130 g múka.
  • 1 lyžica prášok do pečiva.
  • Náplň:

  • 140 g tvaroh.
  • 1 lyžica cukru.
  • 1 žĺtok.
  • krupicová múka alebo kukuričný škrob (voliteľné) – podľa potreby.
  • Ostatné:

  • ľubovoľné lesné plody (čerstvé, mrazené) – podľa chuti.
  • práškový cukor – na záverečné posypanie.
  • Ako budeme postupovať:.

    1. Cesto: Do misy vložte tvaroh, rozklepnite vajcia, vlejte vaječný bielok, pridajte štipku soli, štipku vanilky, prisypte cukor a prilejte rastlinný olej – premiešajte vidličkou.Ďalej do misy v 2 fázach nasypte múku a prášok do pečiva – premiešajte vidličkou a vypracujte cesto ručne do tvaru gule.Prikryte misu fóliou a uložte na 15 minút do chladničky.

    2. Náplň: Do malej misky vložte tvaroh, nasypte cukor a vlejte žĺtok – premiešajte vidličkou.Pokiaľ by bola tvarohová náplň veľmi jemná, prisypte krupicovú múku alebo kukuričný škrob.

    3.Výsledné cesto vyberte chladničky a položte ho na čistú plochu vysypanú múkou.Cesto rozdeľte na 6 rovnakých dielov, z ktorých vytvarujte malé gule.

    4.Následne ich položte na plech vyložený pergamenom úhľadne vedľa seba medzerou medzi nimi a dňom pohára urobte jamku.

    5.Potom pomocou lyžicou ich naplňte tvarohovou náplňou a ozdobte ľubovoľnými lesnými plodmi (čerstvé, mrazené).

    6.Pečte v predhriatej rúre 20-25 minút pri 180 ° C dozlatista.

    7.Po upečení ich posypte preosiatym práškovým cukrom a podávajte ich sláskou, veľkou chuťou a radosťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Aha, ďalší „neodolateľný“ dezert, ktorý vyžaduje polovicu kuchyne a hodinu prípravy. No jasné, určite behom chvíľky. Ale aspoň viem, čo robiť celé popoludnie!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?