HomeReceptyMáte doma toastový chlieb? Vyskúšajte z nej tieto mini pizze

Máte doma toastový chlieb? Vyskúšajte z nej tieto mini pizze

Mini pizze v rúre predstavujú ideálnu rýchlu večeru alebo desiatu, ktorú si môžete pripraviť z toho, čo práve nájdete v chladničke.Tento recept kombinuje pikantnú nátierku, vašu obľúbenú údeninu, zeleninu a syr, všetko doplnené o trochu kečupu a bylinkami pre extra chuť.Jednoduchosť a flexibilita tohto jedla vás nadchne a zapečené toasty sa stanú vašim obľúbeným rýchlym pokrmom.

Ingrediencie

  • Hriankový chlieb.
  • Pikantná nátierka (môžete použiť akúkoľvek podľa chuti).
  • Údenina podľa výberu (šunka, saláma, atď.).
  • Zelenina (napr.paradajky, papriky, cibuľa).
  • Plátky syra (cheddar, gouda, mozzarella atď.).
  • Trochu kečupu.
  • Oregano alebo provensálske korenie.
  • Postup prípravy

    1) Predhrejte rúru na 200°C.

    2) Hriankový chlieb potrite pikantnou nátierkou.

    3) Na nátierku naskladajte plátky údeniny a zeleniny podľa chuti.

    4) Poklaďte toasty plátkami syra, ktorý krásne rozpustí v rúre a prepojí všetky ingrediencie.

    5) Ľahko pokvapkajte kečupom a posypte oreganom alebo provensálskym korením pre extra arómu.

    6) Zapečené toasty dajte do predhriatej rúry a pečte asi 15 minút, kým syr krásne zozlatne a toasty budú chrumkavé.

    7) Po upečení nechajte chvíľu odpočinúť a potom podávajte teplé.

    Záver

    Mini pizze v rúre sú skvelou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú rýchle, ale chutné jedlo.Vďaka bohatej kombinácii ingrediencií a možnosti nekonečných variácií nikdy nesklamú.Užite si tento univerzálny recept so obľúbenými prísadami a doprajte si výborný pokrm, ktorý zasýti a poteší.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Považujem recept za veľmi jednoduchý a chutný, no zdá sa mi, že by sa dal ešte obohatiť o niečo viac zeleniny. Čo keby ste pridali do zmesi tiež špenát alebo sušené paradajky? Myslím si, že by to ešte obohatilo chuťový zážitok z týchto mini pizzí. Čo myslíte?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?