HomeReceptyNepečená piškótová dobrota plná smotany – Ideálny dezert k popoludňajšej káve!

Nepečená piškótová dobrota plná smotany – Ideálny dezert k popoludňajšej káve!

Hľadáte inšpiráciu čo popoludňajšej kávičke? Radi by ste niečo nepečené, krémové a snutellou? V tom prípade tu ste na správnom mieste! Dnes si spoločne prichystáme nepečené piškótové rezy sluxusným krémom a Nutellou! Vďaka priloženému foto receptu a video návodu je príprava tejto dobroty veľmi jednoduchá!

Oslovili sme vás touto dobrotou? Poďme si teda spoločne prichystať tento nepečený piškótový dezert slahodným krémom a Nutellou!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Ak hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tieto syrové slimáky!

Výborný recept na piškótové rezy:

Čo budeme potrebovať:

  • dlhé piškóty.
  • mlieko (na piškóty).
  • 500 ml mlieka.
  • 2 ks vajec.
  • 60 g masla.
  • 50 g hladkej múky.
  • 250 g smotany na šľahanie.
  • 5 ml van.aróma.
  • nutella.
  • Ako postupovať:

    1) Vymiešame si vajcia, cukor a vaní.aróma.

    2) Pridáme múku a opäť dôkladne premiešame.

    3) Na miernom ohni si začneme variť mlieko zmaslom.

    4) Po chvíľke pridáme vaječnú zmes.

    5) Akonáhle nám krém zhustne, tak ho odstavíme a necháme vychladnúť.

    6) Vychladnutý krém si zmiešame s vyšľahanou smotanou a dôkladne premiešame.

    7) Pripravíme si formu, ktorú si vystelieme potravinárskou fóliou.

    8) Na dno nanesieme časť krému.

    9) Nasleduje vrstva piškótov, ktoré sme namočili v mlieku.

    10) Na piškóty rozotrieme opäť krém.

    11) Na krém navrstvíme nutellu.

    12) Nasleduje opäť vrstva piškótov.

    13) Na piškóty krém a na krém opäť nutellu.

    14) Teraz opäť vrstva piškótu a na vrch zvyšok nášho krému.

    15) Dezert potom umiestnime do chladničky aspoň na 2 hodiny.Po vybratí prizdobíme nutellou.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Prečo si volíme takéto kalorické bomby? S Nutellou a smotanou to je len zbytočné preťaženie žalúdka. Možno by bolo lepšie zamerať sa na ľahšie a zdravšie varianty dezertov.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?