HomeReceptyVynikajúci tip, ako pripraviť kuracie rezne: Pridajte k nim kyslú smotanu a...

Vynikajúci tip, ako pripraviť kuracie rezne: Pridajte k nim kyslú smotanu a šťavnatú oblohu

Pre milovníkov kuracieho mäsa máme skvelý tip na rýchlu a chutnú večeru.Vďaka kyslej smotane zostáva mäso neuveriteľne jemné a šťavnaté, zatiaľ čo ďalšie ingrediencie ako slanina, paprika a syr jeho chuť dokonale dopĺňajú.Ide o výborný recept z jedného plechu, ktorý je ideálny pre celú rodinu.

Čo budeme potrebovať:

  • 3 kuracie prsia, umyté a rozdelené na polovice.
  • 400 ml kyslej smotany.
  • 1 cibuľu.
  • 2 červené papriky.
  • 6 plátkov slaniny (alebo 3 dlhé plátky rozdelené na polovice).
  • 6 plátkov šunky.
  • 1 ostrú papriku (voliteľné).
  • 200 g strúhaného syra.
  • 2 lyžice horčice.
  • Soľ, mleté ​​korenie, oregano.
  • Postup:

    1) Príprava mäsa: Kuracie mäso zľahka rozklepeme, osolíme a okoreníme.

    2) Obloha: Papriky nakrájame na plátky a cibuľu na kolieska.

    3) Skladanie na plech: Mäso preložíme na plech vymastený olejom.Každý kúsok potrieme horčicou, pridáme plátok slaniny, papriku, ostrú papriku (ak používame), cibuľu a šunku.Všetko potrieme kyslou smotanou.

    4) Pečenie: Vložíme do predhriatej rúry a pečieme na 180 stupňov C približne 40 minút.Približne 15-20 minút pred koncom pečenia posypeme kuracie rezne strúhaným syrom, aby sa rozpustil a vytvoril krásnu zlatistú krustu.

    Kapustový šalát smrkvou a cesnakom: Skvele doplní akékoľvek jedlo.

    Tento recept je skvelým spôsobom, ako pripraviť kuracie mäso netradične a veľmi chutne.Kyslá smotana dodá mäsu nielen vlhkosť, ale aj bohatú krémovú chuť, zatiaľ čo kombinácia zeleniny a syra prináša skvelú harmóniu chutí.

    Prajeme vám dobrú chuť a veríme, že tento recept sa stane obľúbeným jedlom vašej rodiny!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Je skvelé vidieť, ako sa recept s kyslou smotanou stáva stále populárnejším. Avšak, nesúhlasím s množstvom slanej prílohy, možno by bolo zaujímavé skúsiť ľahšiu alternatívu ako doplnok k mäsu?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?