HomeReceptyFamózne hovädzie steaky s bylinkovou krustou – Rýchla a jednoduchá príprava!

Famózne hovädzie steaky s bylinkovou krustou – Rýchla a jednoduchá príprava!

Pokiaľ túžite po dokonale pripravenom hovädzom steaku, ktorý sa ľahko pripravuje a chutí ako sprvotriedna reštaurácia, tento recept je presne pre vás.Hovädzie steaky s bylinkovou krustou sú skvelou voľbou pre rýchlu, ale napriek tomu luxusnú večeru.Či už chystáte rodinnú večeru alebo chcete ohromiť hostí, tento recept vám zaručí úspech na tanieri.

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Hovädzie steaky sbylinkovou krustou

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 2 steaky spikanhy (možno nahradiť sviečkovou, kvetovou špičkou alebo bábikou).
  • soľ – podľa chuti.
  • čierne mleté ​​korenie – podľa chuti.
  • Bylinková zmes:

  • 1 cesnak.
  • čerstvý kôpor – podľa chuti.
  • sušené oregano – podľa chuti.
  • rastlinný olej.
  • Ostatné:

  • rastlinný olej – na vyprážanie.
  • Ako budeme postupovať:.

    1. Základ: Pripravte 2 steaky, ktoré zobú strán posypte soľou a čiernym mletým čiernym korením.

    2. Bylinková zmes: Do misky dajte prelisovaný cesnak, vsypte nadrobno nasekaný čerstvý kôpor a dochuťte sušeným oreganom a rastlinným olejom – dobre premiešajte.

    3.Do panvice zohriatym olejom položte 2 okorenené steaky a smažte zobú strán 6-7 minút dozlatista.Potom ich zobú stranou potrite bylinkovou zmesou.

    4.Po vyprážaní steaky preložte na tanier a môžete ich tiež podávať soľúbenou prílohou alebo len tak samotné, ale predovšetkým ich podávajte sláskou a skvelou chuťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Chcela by som vidieť viac detailných obrázkov krok za krokom, aby som mohla ľahšie sledovať postup prípravy. Príklady tohto typu sú veľmi užitočné pre menej skúsených kuchárov.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?