HomeReceptyNádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný krémový dezert.Táto mňamka vás osloví aj svojou jednoduchou a rýchlou prípravou.Je to ďalšia skvelá inšpirácia na knedlíkovú kávu.

Už sa vám zbiehajú slinky? Poďme si spoločne pripraviť tento fantastický tvarohový koláč!

Ak máte aj vy svoj obľúbený recept a chcete sa s nami oň podeliť, určite navštívte našu skupinu na Facebooku Prima kuchárka.

Ak máte chuť na ďalšie dobroty, potom určite vyskúšajte tieto syrové tyčinky!

Výborný recept na kocky smotanového syra:

Čo budeme potrebovať:

Cesto:

  • 4 polievkové lyžice polohrubej múky.
  • 4 žĺtky.
  • 1,5 PL masla.
  • 1,5 PL cukru.
  • 1 vrecúško prášku do pečiva.
  • 250 g bieleho jogurtu.
  • smotana:

  • 5 polievkových lyžíc tvarohu.
  • 4 vaječné bielky.
  • 2 polievkové lyžice cukru.
  • šťava z 1 citróna.
  • 1 PL mlieka.
  • Ako postupovať:

    1) Začnite zmiešaním múky s cukrom a tiež práškom do pečiva.Postupne pridáme jogurt, maslo a tiež žĺtky.Všetko dôkladne premiešajte.Vypracujeme pekné cesto, zabalíme ho do potravinovej fólie a dáme do chladničky asi na hodinu.

    2) Pokračujte krémom.Zmiešajte si tvaroh so scitronovou šťavou, mliekom a 2 lyžicami cukru.Premiešajte a opatrne pridajte sneh z bielkov.

    3) Cesto, ktoré sme vybrali z chladničky, rozdelíme na 2 polovice.Prvú časť položte na plech vystlaný papierom na pečenie.Na toto cesto natrieme krém.Rovnomerne ho rozotrieme a potom na krém položíme druhú časť cesta.

    4) Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 35 minút.Po vybratí z rúry a vychladnutí posypeme práškovým cukrom.Máme hotovo!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Ďakujem za recept na tvarohový koláč! Myslím si však, že by bolo ešte zaujímavejšie pridať do krému nejaké ovocie, napríklad jahody, aby sa zvýraznila sviežosť dezertu.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?