HomeJedloVyskúšajte zemiaky s cibuľou – recept, ktorý chutí lepšie ako mäso

Vyskúšajte zemiaky s cibuľou – recept, ktorý chutí lepšie ako mäso

Keď prídete domov neskoro večer, ste hladní, no posledná vec, ktorú chcete urobiť, je cez víkend hodiny stáť, tento recept na rýchlu, jednoduchú a chutnú večeru je ako stvorený.Určite vyskúšajte dnešný recept na chutné zemiakovo-cibuľové rezne, ktoré sú chutnejšie ako mäsové rezne.Je veľmi jednoduchá na prípravu a hlavne rýchla! Tak neváhajte a pustite sa do prípravy!.
Lahodné rezne zo zemiakov a cibule
Štoto potrebujeme:
Ingrediencie:
2 červené cibule.
3 zemiaky.
studená voda – na zakrytie zemiakov.
1 šálka vody.
200 g pšeničných otrúb.
2 polievkové lyžice kukuričného škrobu.
80 ml kefíru alebo jogurtu – (1/3 š alice).
soľ a mleté ​​čierne korenie – ochutnať.
olej – na vyprážanie.
Omáčka – obliekanie:
4 polievkové lyžice majonézy.
1 lyžička horčice.
čerstvá petržlenová vňať – podľa chuti.
mletá červená paprika – podľa chuti.
Ako budeme postupovať:
1.Do misky dáme nadrobno nakrájanú červenú cibuľu.
2.Nastrúhané zemiaky preložíme do inej misky a zalejeme studenou vodou – opláchnite, potom osušte a vložte do misky s nadrobno nakrájanou červenou cibuľou.
3.Do inej nádoby nalejte vodu a pridajte preosiatu podprsenkušno – zmeniť, potom pridať kefír alebo biely jogurt – stále miešame a na záver pridáme kukuričný škrob – dobre zmeniť.Dochutíme soľou a mletým čiernym korením a nakoniec pridáme nastrúhané zemiaky a nakrájanú červenú cibuľu – dobre zmeniť.
4.Pripravíme si panvicu s rozohriatym olejom a jemným sitkom tvarujeme rezne – pečte, kým nie sú z oboch strán zlatohnedé a chrumkavé – po usmažení ich dáme na tanier s obrúskom, aby z nich vytiekol olej.
5.Majonézu dáme do misky, pridáme horčicu, posypeme čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou a ochutíme mletou červenou paprikou – dobre zmeniť.
6.Lahodné rezne zo zemiakov a cibule podávajte s jemnou polevou pripravenou predovšetkým s láskou a vynikajúcou chuťou.
Priatelia, prajeme vám dobrú chuť!

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Vážim si váš nadšený prístup k receptu, no jednoznačne nesúhlasím s tvrdením, že zemiakové rezne sú chutnejšie ako mäsové. Každý má svoje preferencie, avšak doporučil/a by som vyskúšať kombináciu oboch variantov a uvidieť, čo vám bude viac vyhovovať.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Prečo šikovní záhradníci nevyhadzujú škrupiny z vlašských orechov: existujú 4 príčiny.

Čo robíte so škrupinami po odstránení jadier vlašských orechov? Len sa zbaviť toho 'odpadu'? Plytvanie! Ukázalo sa, že škrupiny z vlašských orechov...

Pečené palacinky plnené kuracím mäsom, pečenou paprikou a syrom

Pečené palacinky plnené kuracím mäsom, pečenou paprikou a syrom</b sú výbornou voľbou, keď chcete pripraviť výdatnú a chutnú večeru pre celú rodinu. Toto jedlo...

Jednoduchý recept na lahodné arašidové šneky – máte hotové za pár minút!

Hľadáte inšpiráciu na niečo chutné k popoludňajšej káve? Chceli by ste vyskúšať niečo nové? V tom prípade ste na správnom mieste! Dnes si spoločne...

Ak máte 2 vajcia a pohár kyslej smotany, pripravte si tento super lahodný koláč.

Prinášame vám recept na ľahký, krémový a svieži dezert, ktorý si rýchlo získa vaše srdce a chuťové poháriky. Tento koláč vyniká svojou jednoduchosťou a...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?