HomeReceptyLabužnícka omeleta z mletého mäsa v paradajkovej zmesi s vajcami – Rýchla...

Labužnícka omeleta z mletého mäsa v paradajkovej zmesi s vajcami – Rýchla a jednoduchá príprava!

Ak hľadáte rýchly a chutný obed alebo večeru, labužnícka omeleta zmletého mäsa paradajkovej zmesi vajcami je tou správnou voľbou! Príprava je rýchla a jednoduchá, čo znie robí ideálny pokrm aj pre dni, kedy nemáte príliš času na varenie, ale napriek tomu chcete pripraviť niečo výnimočne chutné.Poďte si vyskúšať túto jednoduchú, ale výbornú omeletu, ktorá vás určite nesklame!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Omeleta zmletého hovädzieho mäsa paradajkovej zmesi s vajcami

Čo budeme potrebovať:

  • 2 strúčiky cesnaku.
  • 1 červená cibuľa.
  • soľ – podľa chuti.
  • čierne mleté ​​korenie – podľa chuti.
  • 400 g mleté ​​hovädzie mäso.
  • 400 g nakrájané paradajky.
  • 1/3 šálky čerstvej petržlenovej vňate alebo koriandra (podľa vlastného výberu).
  • 20 g maslo.
  • 4 vajcia.
  • Ako budeme postupovať:.

    1.Do panvice zohriatym olejom vsypte strúčiky cesnaku a smažte na miernom ohni dohnedasta a po vyprážaní cesnak vyberte zpanvy.

    2.Do rovnakej panvice vsypte nadrobno nakrájanú červenú cibuľu a smažte na miernom ohni dozlatista, dochuťte soľou a čiernym mletým čiernym korením.Ďalej do panvice vložte mleté ​​hovädzie mäso.Pod pokrievkou smažte na miernom ohni dohnedasta, dochuťte soľou a čiernym mletým čiernym korením – premiešajte a vlejte nakrájané paradajky.

    3.Následne do panvice vsypte čerstvú nasekanú petržlenovú vňať alebo koriander a vložte kocku masla.Nakoniec rozklepnite vajcia, posypte soľou a čiernym mletým čiernym korením.Prikryte panvicu pokrievkou a smažte 5-7 minút na miernom ohni.

    4.Po vyprážaní labužnícku omeletu zmletého hovädzieho mäsa paradajkovej zmesi vajcovi podávajte soľúbenou prílohou, ktorú máte radi, ale hlavne sláskou a skvelou chuťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Ako budeme postupovať:.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Ahoj! Ďakujem za tento návod na omeletu, určite ju vyskúšam a budem ju zdieľať so svojimi priateľmi. Avšak mám malé výhrady k použitiu mletého mäsa v omelete, pre mňa je to trochu nezvyčajné. Skúsim ju variť s klasickými ingredienciami a uvidím, ako to dopadne. Ďakujem ešte raz za inšpiráciu!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?