HomeReceptyRýchla krémová zmrzlina za 15 minút, ktorá chutí stokrát lepšie ako zo...

Rýchla krémová zmrzlina za 15 minút, ktorá chutí stokrát lepšie ako zo stánku: Nepotrebujete vajcia ani zmrzlinovač!

Rýchla krémová zmrzlina, ktorú pripravíte iba za 15 minút, je lahodnou alternatívou k zmrzline zo stánku.Tento recept nevyžaduje použitie vajec ani zmrzlinovača, čo ho robí ideálnym pre ľudí s alergiou na vajcia.Krémová konzistencia a bohatá chuť tejto domácej zmrzliny si získa srdcia veľkých i malých.

Ingrediencie

  • 500 ml smotany na šľahanie.
  • 100 g práškového cukru.
  • 200 ml 20% kyslej smotany.
  • 200 g mliečnej čokolády.
  • Postup

    1) Príprava smotany: Smotanu na šľahanie dobre vychlaďte v chladničke.Obsah nalejte do hlbokej misky a vyšľahajte dotuha pomocou mixéra.

    2) Pridanie cukru a kyslej smotany: Pridajte práškový cukor a kyslú smotanu.Krátko prešľahajte, aby sa všetky ingrediencie spojili a šľahačka zostala pevná.Pozor na nadmerné šľahanie, aby sa smotana nezmenila na maslo.

    3) Príprava čokolády: Mliečnu čokoládu rozpustite v mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli.Nechajte ju mierne vychladnúť a potom ju spojte so šľahačkou.

    4) Mrazenie: Zmes nalejte do hlbokej a širokej nádoby.Vložte zmrzlinu do mrazničky.Čas od času zmes premiešajte, aby bol celý povrch pekne zamrznutý.

    5) Servírovanie: Zmrzlinu môžete podávať vkornúť alebo v miske.

    Tipy na servírovanie

  • Polevy: Ozdobte zmrzlinu rôznymi polevami, ako je čokoládová omáčka, karamel, šľahačka alebo nasekané orechy.
  • Chrumkavé doplnky: Pridajte chrumkavé doplnky, ako sú sušienky, vafle alebo kúsky brownie, pre kontrast khladkej textúre zmrzliny.
  • Experimentovanie: Nebojte sa experimentovať s rôznymi príchuťami a polevami, aby ste našli svoje obľúbené kombinácie.
  • Záver

    Táto rýchla krémová zmrzlina je jednoduchá na prípravu a chutí stokrát lepšie ako zmrzlina zo stánku.Vyskúšajte tento recept a užite si nadýchanú a lahodnú zmrzlinu, ktorá poteší vašu rodinu aj priateľov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Oceňujem nápad s alergiou na vajcia a jednoduchú prípravu, no osobne preferujem tradičné recepty s vajcami, ktoré podľa mňa dodávajú zmrzline jemnejšiu a krémovú textúru. Ďakujem však za tipy na servírovanie, určite vyskúšam s rôznymi polevami a doplnkami!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Prečo šikovní záhradníci nevyhadzujú škrupiny z vlašských orechov: existujú 4 príčiny.

    Čo robíte so škrupinami po odstránení jadier vlašských orechov? Len sa zbaviť toho 'odpadu'? Plytvanie! Ukázalo sa, že škrupiny z vlašských orechov...

    Pečené palacinky plnené kuracím mäsom, pečenou paprikou a syrom

    Pečené palacinky plnené kuracím mäsom, pečenou paprikou a syrom</b sú výbornou voľbou, keď chcete pripraviť výdatnú a chutnú večeru pre celú rodinu. Toto jedlo...

    Jednoduchý recept na lahodné arašidové šneky – máte hotové za pár minút!

    Hľadáte inšpiráciu na niečo chutné k popoludňajšej káve? Chceli by ste vyskúšať niečo nové? V tom prípade ste na správnom mieste! Dnes si spoločne...

    Ak máte 2 vajcia a pohár kyslej smotany, pripravte si tento super lahodný koláč.

    Prinášame vám recept na ľahký, krémový a svieži dezert, ktorý si rýchlo získa vaše srdce a chuťové poháriky. Tento koláč vyniká svojou jednoduchosťou a...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?