HomeReceptyPiškóty len zalejem cestom a dám na 30 minút do rúry: Taký...

Piškóty len zalejem cestom a dám na 30 minút do rúry: Taký koláč ste ešte nepiekli

Pre milovníkov tvarohu prinášame jednoduchý a neodolateľný recept na tvarohový koláč, ktorý si zamiluje každý.Recept zyoutube vám umožní pripraviť tvarohový koláč, aký ste ešte nepiekli.Príprava je rýchla a výsledok je tak lákavý, že koláč zmizne zo stola počas chvíľky.

Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

Čo budeme potrebovať:

  • Formu na pečenie (obdĺžnikovú alebo guľatú s priemerom 24 cm).
  • Tvaroh 1kg.
  • Cukor 80 g.
  • Šľahačková smotana 600 ml.
  • Vanilkový cukor 15 g.
  • Vajcia 6 ks.
  • Vanilkový puding (prášok) 80 g.
  • Dezertné piškóty svišňovou plnkou (na dno).
  • Čokoláda 150 g (na polevu).
  • Šľahačková smotana 150 g (na polevu).
  • Ako budeme postupovať:

    1) Vmieša sa zmiešajte tvaroh, cukor, vanilkový puding a šľahačkovú smotanu.Všetko vyšľahajte dohladka.

    2) Pridajte vajcia a dôkladne ich zašľahajte do tvarohovej hmoty.

    3) Formu na pečenie vyložte papierom na pečenie, na dno formy rovnomerne rozložte dezertné piškóty svišňovou plnkou a zalejte tvarohovou zmesou.

    4) Pečte v predhriatej rúre na 180 ° C asi 30-40 minút.

    5) Pre polevu rozpustite čokoládu so šľahačkovou smotanou buď v mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli a metličkou miešajte, kým nevznikne hladká poleva.

    6) Hotový koláč polejte čokoládovou polevou a nechajte v chladničke stuhnúť aspoň jednu hodinu.

    Vyskúšajte tiež:.

  • Extrémne jednoduché a rýchle rožky s jablčnou náplňou.
  • Výborný jogurtový koláč s jednoduchou a rýchlou prípravou.
  • Strúhaný jablkový koláč spudinkom a škoricou.
  • Záver

    Tento tvarohový koláč spiškóty a čokoládovou polevou je ideálny pre každú príležitosť.Vďaka jednoduchej príprave a výnimočnej chuti si ho obľúbi celá rodina.Užite si každý kúsok tohto fantastického koláča.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Text vás vyjadruje nejako veľmi nadšene, ale bolo by fajn, ak by ste pridali viac vizuálnych pomôcok alebo príkladov, aby sme si lepšie vedeli predstaviť postup. Inak skvelý recept!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?