HomeJedloUžijú si ju deti aj dospelí. Po pridaní tvarohu bude nákyp mimoriadne...

Užijú si ju deti aj dospelí. Po pridaní tvarohu bude nákyp mimoriadne jemný.

Dovolíme si predpokladať, že veľa ľudí miluje kastról.V istom zmysle jedinečné jedlo, pretože deti aj dospelí vyžadujú prísady..

To je však prípad, ak je produkt pripravený perfektne, kvalita je „dobrá na lízanie“..

Mimochodom, nie je ťažké pripraviť jemnú kastról z najbežnejších surovín.

Odborníčka z publikácie siete BelNovosti, kuchárka Julia Arkhipova, hovorila o tom, ako to urobiť a čo je na to potrebné.

Výrobky sa podľa nej odoberajú do formy s rozmermi 26 krát 22 centimetrov.

Potrebujete najmä tvaroh s obsahom tuku 9% (700 – 750 gramov), kyslú smotanu s obsahom tuku 20% (100 gramov), cukor (100 gramov), vrecko vanilkového cukru.

Ďalej budete potrebovať kukuričný škrob (30 gramov), tri vajcia, dve jablká a práškový cukor.

Pripravíme si takto: v nádobe rozmiešame tvaroh, pridáme kyslú smotanu, cukor, vanilkový cukor, vajce, škrob.

Všetko toto šľaháme, kým nezískame homogénnu hmotu, s ktorou nám pomôže mixér.

Tvarohovú hmotu položte na plech vystlaný papierom na pečenie a pridajte jablká nakrájané na kúsky.

Potom vložte do rúry na 1 hodinu.Teplota by mala byť 180 stupňov.

Posledná fáza: počkajte, kým kastról vychladne a posypte ho práškovým cukrom.

Predtým boli pomenované potraviny, ktoré by sa nemali jesť spolu.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Opravdu si myslíte, že kastról z tvarohu je také univerzálne jedlo? Ja osobne nemám ráda také sladké dezerty, možno by ste mali zvážiť aj niečo viac zdravé a ľahké na trávenie ako alternatívu. Máte záujem o iné tipy?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Prečo šikovní záhradníci nevyhadzujú škrupiny z vlašských orechov: existujú 4 príčiny.

Čo robíte so škrupinami po odstránení jadier vlašských orechov? Len sa zbaviť toho 'odpadu'? Plytvanie! Ukázalo sa, že škrupiny z vlašských orechov...

Pečené palacinky plnené kuracím mäsom, pečenou paprikou a syrom

Pečené palacinky plnené kuracím mäsom, pečenou paprikou a syrom</b sú výbornou voľbou, keď chcete pripraviť výdatnú a chutnú večeru pre celú rodinu. Toto jedlo...

Jednoduchý recept na lahodné arašidové šneky – máte hotové za pár minút!

Hľadáte inšpiráciu na niečo chutné k popoludňajšej káve? Chceli by ste vyskúšať niečo nové? V tom prípade ste na správnom mieste! Dnes si spoločne...

Ak máte 2 vajcia a pohár kyslej smotany, pripravte si tento super lahodný koláč.

Prinášame vám recept na ľahký, krémový a svieži dezert, ktorý si rýchlo získa vaše srdce a chuťové poháriky. Tento koláč vyniká svojou jednoduchosťou a...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?