HomeReceptyDnes už nikdy nekupujem vetrníky v cukrárni, pretože každý chce len lenivý...

Dnes už nikdy nekupujem vetrníky v cukrárni, pretože každý chce len lenivý vetrík na plechu.

Lenivý veterník na plechu je dokonalým dôkazom, že aj tradičné a zdanlivo zložité dezerty môžu byť pripravené ľahko a rýchlo.Tento recept vás pozýva do sveta lahodných chutí s minimálnou námahou.

Čo budeme potrebovať:

Na cesto:.

  • 300 ml vody.
  • 250 g margarínu.
  • 250 g hladkej múky.
  • Štipku soli.
  • 8 vajec.
  • Náplň:.

  • 7 lyžíc kr.cukru.
  • 1l mlieka.
  • 3 bal.zlatého klasu.
  • 250 g masla.
  • Voliteľné:.

  • 2 bal.smotany na šľahanie.
  • 2 bal.stužovače.
  • Na vrch:.

  • Karamelovú alebo čokoládovú polevu.
  • Ako budeme postupovať:

    1) Odpaľované cesto: Vo vode rozpustíme margarín, pridáme múku a varíme do hustej kašovitej hmoty.Po vychladnutí postupne pridáme vajcia a vytvoríme krémovú hmotu.

    2) Pečenie cesta: Hmotu rozdelíme na dve polovice a rozotrieme na papieri na pečenie na plechu.Pečieme pri 200 ° C po dobu 30 minút.

    3) Príprava krému: Rozpustíme cukor, zalejeme mliekom a pridáme rozmiešané pudingové prášky.Po vychladnutí vmiešame zmäknuté maslo.

    4) Zostavenie veterníka: Na jeden plát cesta natrieme krém, prikryjeme druhým plátom a na vrch aplikujeme polevu.

    Náš tip

  • Pre ešte bohatšiu chuť môžete medzi krém a šľahačku vmiešať plátky čerstvého ovocia alebo rozotrieť tenkú vrstvu vašej obľúbenej marmelády.
  • Buchta svoní kávy a krémom z kyslej smotany.

    Záver

    S týmto receptom na lenivý veterník na plechu získate nielen vynikajúci dezert, ale aj dôkaz, že pečenie nemusí byť vždy časovo náročné.Užite si radosť z pečenia a chutenia veterníkov bez zbytočného stresu a komplikácií.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Článok neposkytuje dostatočné množstvo ilustračných obrázkov či príkladov na lepšie pochopenie procesu prípravy lenivého veterníka. Viac vizuálneho materiálu by určite podporilo jeho výučný a inštruktážny charakter.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

    Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?