HomeReceptyJednoduchý recept na kuracie prsia s paradajkami a smotanou – Recept od...

Jednoduchý recept na kuracie prsia s paradajkami a smotanou – Recept od našej čitateľky

Dnešný recept na kuracie mäso v skvelej smotanovo-paradajkovej omáčke, sme si požičali v našej facebookovej skupine Prima kuchárka od našej čitateľky Jany Podrazilovej, týmto jej ďakujeme.V tejto skupine so snami môžete tiež podeliť o váš obľúbený recept.Stačí pridať peknú fotku aj singredienciami a postupom.My tento recept zaradíme do nášho receptového magazínu.Tiež sa môžete snami a ďalšími čitatelia tejto skupiny podeliť o to, čo máte dnes kobedu alebo aké pohostenie chystáte na narodeninovú oslavu.

Teraz ale už späť k dnešnému receptu.Príprava tejto mňamky je veľmi jednoduchá a časovo nenáročná.Hodí sa tak ako tip na rýchly obed či večeru.Už sa vám zbiehajú sliny? Poďme si teda spoločne prichystať toto výborné zapečené kuracie mäso so smotanou a paradajkami!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Ak hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tieto domáce nugetky!

Výborný recept na zapečené kuracie mäso:

Čo budeme potrebovať:

  • kuracie mäso.
  • štipku soli.
  • 2 ks vajec.
  • 150 ml smotany.
  • korenie – Provensálske byliny, oregano, karí.
  • olivový olej.
  • paradajky.
  • Ako postupovať:

    1) Začneme jednoducho tým, že si kuracie mäso umyjeme a nakrájame na kúsky.Tie potom umiestnime do zapekacej misy.

    2) V druhej mise si ušľaháme vajcia, pridáme smotanu a tiež korenie.Dôkladne premiešame a túto zmes nalejeme na kuracie mäso vzapekacej mise.

    3) Pokvapkáme olivovým olejom a naukladáme nakrájané paradajky.

    4) Pečieme pri 200 stupňoch zhruba 30 minút.Máme hotovo! Môžeme podávať napríklad s zemiakovou kašou.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Vážim si snahu zdieľať recepty, avšak zdôraznil by som potrebu viac detailov v popise samotného postupu varenia. Možno by bolo vhodné uviesť presné váhy jednotlivých ingrediencií a prípadné alternatívy pri použití rôznych druhov korenia. Takto by recept bol ešte prístupnejší pre začiatočníkov v kuchyni. Ďakujem za zdieľanie!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

    Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?