HomeReceptyZapečená cuketová pochúťka so zeleninou s paradajkami a syrom, podávaná s jemným...

Zapečená cuketová pochúťka so zeleninou s paradajkami a syrom, podávaná s jemným dresingom

Vitajte vo svete lahodných zeleninových pochúťok! Pokiaľ milujete cukety, mrkvu, cibuľu a farebné papriky, máme pre vás skvelý recept na zapečenú cuketovú pochúťku s paradajkami a syrom, ktorá je podávaná sjemným dresingom.Výsledok pochúťky vás úplne nadchne a je nielen výživná, ale aj lahodná.

Pripravte sa na harmóniu chutí a chrumkavosť, ktorú vám toto jedlo poskytne.Podávajte tiež slahodným jemným dresingom, ktorý dodá tomuto jedlu skvelú chuť, ktorá sa nedá slovami popísať! Pripravte sa na dobrodružstvo vo svete zdravej lahodnej zeleniny!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Zapečená cuketová pochúťka paradajkami a syrom podávaná sjemným dresingom

Čo budeme potrebovať:

Vaječná zmes:

  • 2 vajcia.
  • údená červená paprika – podľa chuti.
  • zmes sušených byliniek – podľa chuti.
  • soľ – podľa chuti.
  • 50 ml mlieko.
  • 3 lyžice múky.
  • čerstvý kôpor – podľa chuti.
  • Zeleninová zmes:

  • 1 cuketa + soľ.
  • 1 cibuľa.
  • 30 ml olivový olej.
  • 1 mrkva.
  • 1 červená paprika.
  • 1 zelená paprika.
  • soľ – podľa chuti.
  • údená červená paprika – podľa chuti.
  • čierne mleté ​​korenie – podľa chuti.
  • Ostatné:

  • 150-200 g cherry paradajok.
  • 100-150 g strúhaný syr mozzarella.
  • Dresing:

  • 1 téglik majonéza alebo grécky biely jogurt.
  • 1-2 strúčiky prelisovaný cesnak.
  • údená červená paprika – podľa chuti.
  • čerstvá nasekaná petržlenová vňať a koriander – podľa chuti.
  • Ako budeme postupovať:

    1. Vaječná zmes: Do misy si rozklepnite vajcia, ktoré vyšľahajte metličkou a dochuťte údenou červenou paprikou, zmesou sušených byliniek a solí.Ďalej nalejte mlieko, nasypte múku a nakoniec vsypte čerstvý nasekaný kôpor – poradne premiešajte.

    2.Najprv do misy vložte cuketu nakrájanú na prúžky, posypte soľou a nechajte niekoľko minút odležať.

    3. Zeleninová zmes: Do panvice zohriatym olivovým olejom vsypte nakrájanú cibuľu a smažte na miernom ohni.Potom pridajte nakrájanú mrkvu, červenú a zelenú papriku a nakoniec vmiešajte vylisovanú cuketu zbavenú prebytočnej šťavy – premiešajte a pokračujte v vyprážaní.Dochuťte soľou, údenou červenou paprikou a čiernym mletým čiernym korením.

    4.Následne vyprážanú zeleninovú zmes si rozprestrite do zapekacej misy a prelejte ju pripravenou vaječnou zmesou ovčím.

    5.Na povrch naaranžujte rozpolené cherry paradajky a posypte strúhaným syrom mozzarella.

    6.Pečte v predhriatej rúre 15 minút pri 180 ° C dozlatista a dochrumkava.

    7. Dresing: Do dresinkovej misky dajte majonézu alebo grécky biely jogurt a pridajte prelisovaný cesnak.Dochuťte údenú červenú paprikou a vsypte čerstvú nasekanú petržlenovú vňať a kôpor – premiešajte.

    8.Zapečenú cuketovú pochúťku so zeleninou preliatu vaječnou zmesou rajčinami a syrom podávajte sjemným dresingom a hlavne sláskou a veľkou chuťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Vážim si váš recept na zapečenú cuketovú pochúťku, no musím sa priznať, že by som ocenila viac detailov ohľadne postupu prípravy a variácií ingrediencií. Možno by bolo fajn uviesť aj alternatívy pre tých, ktorí nie sú fanúšikmi niektorých prísad. Napriek tomu, váš recept ma inšpiroval vyskúšať novú lahôdku. Ďakujem!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

    Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?