HomeReceptyHľadáte inšpiráciu k popoludňajšej káve? Vyskúšajte domácu tortu Kinder Pingui!

Hľadáte inšpiráciu k popoludňajšej káve? Vyskúšajte domácu tortu Kinder Pingui!

Hľadáte nejakú tú chutnú inšpiráciu k nedeľnej kávičke či už sa len chystáte na oslavu a neradi by ste prišli sprázdnu? V tom prípade tu ste na správnom mieste! Dnes si spoločne prichystáme tú najlepšiu čokoládovú tortu Kinder Pingui, ktorú milujú nielen deti! Vďaka priloženému foto receptu a video návodu je príprava tejto dobroty veľmi jednoduchá, aj keď trochu časovo náročnejšia.

Už sa vám začínajú zbiehať sliny? Nasaďte si teda kuchársku čiapku, vezmite varešku do ruky a poďme si spoločne prichystať tú najlepšiu čokoládovú tortu Kinder Pingui!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Pokiaľ hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tento jablkový koláč!

Výborný recept na čokoládovú tortu:

Čo budeme potrebovať:

korpus:

  • 6 ks vajec.
  • 250 g cukru.
  • 250 ml mlieka.
  • 250 g hladkej múky.
  • 20 g prášku do pečiva.
  • 80 g kakaa.
  • krém:

  • 500 g smotanového syra.
  • 100 ml mlieka.
  • 10 vaní.cukru.
  • 10 ml citrónovej šťavy.
  • 200 g práškového cukru.
  • 250 g smotany na šľahanie.
  • poleva:

  • 240 g čokolády.
  • 150 ml smotany na šľahanie 33%.
  • 50 g masla.
  • Ako postupovať:

    1) Začneme tým, že si vyšľaháme vajcia scukrom.Potom pridáme mlieko.

    2) V druhej mise si zmiešame múku, prášok do pečiva a kakao.Dôkladne premiešame.

    3) Po lyžiciach túto zmes začneme pridávať do mliečnej zmesi.

    4) Všetko si potom dôkladne vyšľaháme.

    5) Cesto nanesieme na plech, ktorý sme si vystlali papierom na pečenie.Pečieme pri 180 stupňoch 25 minút.

    6) Po dopečení a vychladnutí si cesto rozdelíme na 2 polovice.

    7) V ďalšom kroku si zmiešame syr, cukor, van cukor, citrónovú šťavu a mlieko.Dôkladne premiešame.

    8) Po lyžiciach začneme pridávať vyšľahanú smotanu.Opäť premiešame.

    9) Polovicu krému si teraz nanesieme na prvý plát korpusu.Dôkladne uhladíme a na 30 minút odložíme do chladničky.

    10) Medzitým si zmiešame všetky suroviny určené na polevu.Umiestnime na 2 minúty do mikrovlnnej rúry.

    11) Polovicu polevy nanesieme na smotanový krém.Dôkladne uhladíme a opäť na 30 minút umiestnime do chladničky.

    12) Akonáhle máme polevu stuhnutú, tak na nej nanesieme zvyšnú časť smotanového krému.

    13) Dôkladne uhladíme a priklopíme druhým plátom korpusu.Opäť umiestnime na 30 minút do chladničky.

    14) Nakoniec stačí už len dozdobiť zvyšnou čokoládovou polevou.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Ako chuťový expert by som možno doplnila, že recept na Kinder Pingui tortu znie lákavo, no zároveň by som rádna videla aj alternatívu pre tých, ktorí preferujú menej sladké dezerty. Čo poviete na zdravší ovocný dezert ako kontrast k čokoláde? Môžete skúsiť napríklad recept na osviežujúci ovocný šalát. Možno niečo pre tých, čo neholdujú sladkým prekvapkám. Či už zvolíte sladké alebo osviežujúce, dôležité je, aby vám každý dezert spríjemnil chvíle oddychu. Prajem vám dobrú chuť!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

    Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?