HomeReceptyJahody nakrájajte a položte na lístkové cesto: Skvelý dezert zo 4 ingrediencií

Jahody nakrájajte a položte na lístkové cesto: Skvelý dezert zo 4 ingrediencií

Pripravte si fantastický dezert z iba štyroch ingrediencií, ktorý zaujme svojou jednoduchosťou a výbornou chuťou.Jahodové slimáky zlistového cesta sú rýchlou a efektívnou sladkosťou, ideálne pre nečakané návštevy alebo ako rýchly dezert kpoludňajšej káve.Tento recept vás krok za krokom prevedie prípravou tohto chutného dezertu.

Ingrediencie

  • 200 g jahôd.
  • 1 balíček lístkového cesta.
  • Mlieko (podľa potreby).
  • Cukor (podľa chuti).
  • Postup

    1) Príprava jahôd: Jahody umyte, odstráňte stopky a nakrájajte ich na štvrtky.Papierovým obrúskom jemne odstráňte prebytočnú vodu z jahôd.

    2) Príprava cesta: Vyvaľkajte lístkové cesto na pravidelný štvorec.Na cesto rovnomerne rozložte nakrájané jahody, starostlivo vedľa seba.

    3) Skladanie rolády: Cesto opatrne zatočte do rolády.Koniec rolády potrite mliekom, aby lepšie držal.

    4) Krátenie rolády: Jahodovú roládu nakrájajte na zhruba tri centimetre silnej slimáky.

    5) Pečenie: Slimáky umiestnite na plech vyložený papierom na pečenie.Každý slimák zľahka potrite mliekom a posypte cukrom.Pečte v predhriatej rúre na 180 ° C asi 25-30 minút, alebo kým slimáky nespenia a nezískajú zlatistú farbu.

    Obľúbené pudingáče, ktoré skvele doplnia popoludňajšiu kávu

    Záver

    Tento recept na jahodové slimáky je skvelým príkladom, ako s minimálnym ingredienciou môžete vytvoriť lákavý a chutný dezert.Ideálne pre akúkoľvek príležitosť, tieto slimáky zaručene spríjemnia každé stretnutie pri stole.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Ahoj! Skvelý recept na jahodové slimáky, no ja osobne by som možno skúsila pridať do cesta ešte trošku vanilkového extraktu pre intenzívnejšiu chuť. Inak inšpiratívny článok!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?