HomeReceptyČokoládový zákusok, ktorý sa skvele hodí nielen ku káve!

Čokoládový zákusok, ktorý sa skvele hodí nielen ku káve!

Hľadáte jednoduchú a rýchlu chuťovku popoludňajšej káve či očakávate návštevu a radi by ste ju niečím pohostili? V tom prípade je tento hrnčekový recept presne pre vás! Dnes si spoločne prichystáme jednoduchú čokoládovú buchtu s kyslou smotanou.Príprava tejto čokoládovej mňamky sa radí skôr medzi tie jednoduchšie, a to predovšetkým vďaka spomínanému hrnčekovom receptu.Nič teda nie je potrebné vážiť, postačí vám klasický hrnček, ktorým váhu nahradíte.Na prípravu tejto mňamky vám navyše bude stačiť iba týchto pár ingrediencií, ktoré skoro vždy máte doma.

Táto buchta je tiež skvelým tipom na víkendové raňajky až do postele, ktorú určite potešíte celú vašu rodinku.Oslovil vás tento dezert? Poďme si teda spoločne prichystať pomocou hrnčekového receptu túto jednoduchú čokoládovú buchtu so smotanou!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Pokiaľ hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tento orechový zákusok!

Výborný recept na čokoládovú buchtu:

Čo budeme potrebovať:

  • 1 šálka cukru kryštál.
  • 1 šálka polohrubej múky.
  • 1 šálka mletých orechov.
  • 1 šálka kyslej smotany.
  • pol šálky kakaa.
  • pol šálky oleja.
  • 4 ks vajec.
  • 1 vrecko vanilkového cukru.
  • 1 vrecúško prášku do pečiva.
  • poleva:

  • rozpustená čokoláda.
  • jedlé zdobenie.
  • Ako postupovať:

    1) Začneme tým, že si zmiešame dohromady všetky ingrediencie v jednej veľkej mise. Všetko dôkladne premiešame.Mala by nám vzniknúť jednotná zmes.

    2) Pripravíme si hlbší plech, ktorý si vyložíme papierom na pečenie.Potom doň nalejeme zmes, ktorú sme vytvorili.

    3) Vložíme do rúry a pečme pri 170 stupňoch zhruba 45 minút.Nakoniec polejeme rozpustenou čokoládou a dozdobíme.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Čo sa týka čokoládového zákusku, musím sa poďakovať za skvelý recept, no osobne si myslím, že by bolo ešte zaujímavejšie pridať do zmesi aj jemne nasekané slivky, ktoré by dali dezertu ešte intenzívnejšiu chuťovú dimenziu.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

    Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?