HomeReceptySedlácke rezne – lacný recept na nezaplatenie: Len 3 cibule, 2 vajcia...

Sedlácke rezne – lacný recept na nezaplatenie: Len 3 cibule, 2 vajcia a naje sa celá rodina

Predstavujeme vám recept na sedliacke rezne, ktorý je nielen lacný, ale aj nesmierne chutný a vyživujúci.Pomocou bežných surovín, ako sú cibule, vajcia a krupice, pripravíte lahodné jedlo, ktoré zasýti celú rodinu.

Čo budeme potrebovať:

  • 3 cibuľa (500 g).
  • 2 vajcia.
  • 3 lyžice krupice.
  • 2 strúčiky cesnaku.
  • Soľ a korenie podľa chuti.
  • Rastlinný olej na vyprážanie.
  • 400 ml paradajkovej omáčky (alebo pretlaku).
  • Ako budeme postupovať:

    1) Príprava cibuľovej zmesi: Cibuľu nakrájajte na veľmi malé kúsky.Vo veľkej mise zmiešajte cibuľu, vajcia, krupicu, pretlačený cesnak, soľ a korenie.Pre intenzívnejšiu chuť môžete pridať lyžicu sójovej omáčky.Zmes nechajte odpočívať 10-15 minút, aby krupica nafúkla.

    2) Tvarovanie a vyprážanie rezkov: Scibuľové zmesi tvarujte mokrými rukami placky.Rozpáľte rastlinný olej na panvici a rezne zobú strán opečte dozlatista.

    3) Dusenie: Opečené rezne preneste do inej panvice a zalejte paradajkovou omáčkou.Duste na miernom ohni približne pol hodiny, pokiaľ nie sú rezne mäkké a omáčka sa trochu nezredukuje.

    4) Podávanie: Hotové sedliacke rezne podávajte svašou obľúbenou prílohou, napríklad zvarenými zemiakmi, ryžou alebo cestovinami.

    Opekané zemiaky skuracími prsiami a cesnakom na masle – úplne jednoduché, ale výborné.

    Záver

    Tento jednoduchý a ekonomický recept na sedliacke rezne dokazuje, že chutné a sýte jedlo nemusí stáť majland.Vyskúšajte a presvedčte sa, že aj z bežných surovín je možné vykúzliť niečo výnimočné.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Je to naozaj také ekonomické, ak berieme do úvahy množstvo vôbec? Čo by ste povedali na možnosť pridať do zmesi nejaké šľahačkové zemiaky a zmeniť chutný a sýty jedlo na niečo ešte špeciálnejšie?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?