HomeReceptyTiramisu pre lenivých - 15 minút a hneď podávate: Lacný a nesmierne...

Tiramisu pre lenivých – 15 minút a hneď podávate: Lacný a nesmierne chutný recept

Tento recept je dôkazom, že aj bez použitia mascarpone a dlhých hodín v kuchyni môžete vytvoriť nádherný dezert, ktorý poteší každého milovníka sladkého.Naša babička, ktorá je vynikajúca cukrárka, vymyslela tento lacný a nesmierne chutný recept na nepravú tiramisu, ktorý je tak dobrý, že ho možno budete preferovať pred klasickou verziou.Rýchla príprava a skvelá chuť tohto dezertu si získa srdce každého.

Čo budeme potrebovať:

  • 3 lyžice cukru.
  • 2 tégliky smotanového syra 200 g.
  • 3 lyžičky rozpustnej silnej kávy.
  • Rum alebo rumová aróma.
  • 2 tégliky smotany na šľahanie.
  • 1 téglik kyslej smotany (voliteľne pre viac krému).
  • Vanilkový cukor.
  • 2 balíčky cukrárskych piškótov.
  • Ako budeme postupovať:

    1) Príprava krému: Smotanu na šľahanie, nátierkové maslo, kyslú smotanu (ak používate) a cukor ušľaháme do hladkého krému.Pridáme vanilkový cukor podľa chuti.Na rýchlejšie tuhnutie krému použijeme dobre vychladené ingrediencie.

    2) Vrstvenie tiramisu: Na dno misy rozložíme cukrárske piškóty, pokvapkáme ich rumom a silne uvarenou kávou.Následne piškóty potrieme polovicou pripraveného krému.Pridáme ďalšiu vrstvu piškótov a potrieme zvyškom krému.

    3) Dekorácie: Tiramisu posypeme postrúhanou čokoládou, grankom alebo kakaom na dokončenie.

    4) Podávanie: Tiramisu môžeme podávať ihneď alebo necháme odležať v chladničke pre lepšiu súdržnosť chutí.

    Záver

    Toto tiramisu pre lenivých je dokonalým riešením pre každého, kto hľadá rýchly, jednoduchý a pritom nesmierne chutný dezert.Či už sa rozhodnete podávať ho ihneď alebo po chvíli v chladničke, určite potešíte každého milovníka sladkého.Prajeme vám dobrú chuť!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Tento recept znie síce chutne, ale prečo vyradiť mascarpone, ktoré je kľúčovým elementom tradičného tiramisu? Možno by bolo zaujímavé experimentovať s kombináciou oboch verzií a porovnať chuťové rozdiely.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

    Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?