HomeReceptyMaškrtenie – Chutný jablkový zákusok z ovsených vločiek!

Maškrtenie – Chutný jablkový zákusok z ovsených vločiek!

Zdravé stravovanie sa stáva čoraz viac populárnym trendom.Mnoho ľudí sa snaží nájsť alternatívy ku klasickým sladkostiam, ktoré nezaťažia metabolizmus prázdnymi kalóriami a cukrami.Pokiaľ patríte k tým, ktorí túžia po sladkom, ale chcú sa vyhnúť klasickým dezertom, nezúfajte! Máme pre vás skvelý tip na vynikajúci a zdravší variant dokonale chrumkavej jablčnej torty.Tento recept sa pýši vysokým podielom ovsených vločiek, čo znamená vyšší obsah vlákniny a menšie množstvo tukov a cukru.Jablková torta zovesných vločiek tak môže byť vyváženým zdrojom energie aj chutné maškrtenie.A navyše, kombinácia ovseného cesta a sladkej jablčnej náplne tvorí dokonale harmonickú chuťovú kombináciu.

Už sa vám začínajú zbiehať sliny? Poďme si teda spoločne prichystať túto vynikajúcu jablkovú tortu zovesných vločiek!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Pokiaľ hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tento tvarohový dezert!

Výborný recept na jablkový dezert:

Čo budeme potrebovať:

  • 100 g ovsených vločiek.
  • 150 ml mlieka.
  • 1 ks jablká.
  • 1 vajce.
  • 60 ml olivového oleja.
  • 65 g hrozienok.
  • 1/2 ČL škorice.
  • štipka soli.
  • Ako postupovať:

    1) Začneme tým, že si zmiešame mlieko svločkami.Dôkladne premiešame a necháme 15 minút oddýchnuť.

    2) Následne pridáme nastrúhané jablko, vajcia a olej.Premiešame.

    3) Nakoniec pridáme hrozienka, škoricu a štipku soli.Opäť dôkladne premiešame.

    4) Cesto nanesieme do vymastenej formy.

    5) Pečieme pri 180 stupňoch zhruba 35 minút.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Skvelý recept na jablkový zákusek! Avšak čo mi nejde do hlavy je, prečo by sme sa mali vyhýbať klasickým dezertom? Vždy si môžeme upraviť ich receptúry a vylepšiť ich o zdravšie ingrediencie. V každom prípade, táto variácia s ovsenými vločkami vyzerá naozaj lahodne!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

    Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?