HomeReceptyChutnejšie kuracie kúsky ste nejedli: Tajomstvo je v tejto marináde

Chutnejšie kuracie kúsky ste nejedli: Tajomstvo je v tejto marináde

Predstavujem vám recept na chutnejšie kuracie kúsky, ktoré ste zaručene ešte nejedli.Tajomstvo tejto neodolateľnej chuti spočíva v unikátnej marináde, ktorá kuracie mäso premení vgurmánsky zážitok.Tento recept je vhodný pre každého, kto chce svoje bežné kuracie pokrmy povzniesť na novú úroveň chutí.

Suroviny

  • Kuracie prsia: 500 g.
  • Vajcia: 2 ks.
  • Škrob: 1 polievková lyžica.
  • Horčica: 1 polievková lyžica.
  • Kurkuma, korenie na kuracie mäso: 1/2 lyžičky.
  • Rastlinný olej: 2 polievkové lyžice.
  • Feferónka: podľa chuti.
  • Čierne korenie: podľa chuti.
  • Korenie: podľa chuti.
  • Sezam: na posypanie.
  • Soľ: podľa chuti.
  • Postup

    1) Príprava marinády: Vajcia zmiešajte skurkumou, bylinkami, korením a nakrájanou feferónkou.Zmes utrite do hladka.Pridajte horčicu a škrob, dobre premiešajte.Nakoniec vmiešajte olej a soľ podľa chuti.Zmes by mala byť jednoliata.

    2) Marinovanie mäsa: Kuracie prsia nakrájajte na menšie porcie a zobú strán dôkladne osoľte.Mäso potom ponorte do pripravenej marinády, aby bolo kompletne pokryté.Necháte marinovať najmenej 2 hodiny, ideálne však cez noc v chladničke pre maximálnu mäkkosť a šťavnatosť.

    3) Pečenie: Na panvici zahrejte trochu oleja a opečte marinované kuracie kúsky na oboch stranách do zlatohneda.Mali by byť krásne chrumkavé zvonku a šťavnaté vo vnútri.

    4) Podávanie: Hotové kuracie kúsky posypeme sezamom a nasekanými bylinkami na dekoráciu a ďalšiu vrstvu chuti.

    Zapečené cestoviny kuracím mäsom: Rýchla a chutná večera.

    Záver

    Tento recept na kuracie kúsky s výnimočnou marinádou vám umožní objaviť úplne nové dimenzie chuti.Či už hľadáte inšpiráciu pre rodinnú večeru alebo chcete ohromiť svojich priateľov na grilovacej párty, s týmto receptom rozhodne uspejete.Nechajte sa uniesť kombináciou chutí a užite si každé sústo tohto delikátneho pokrmu.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Poskytnutie viac podrobností o rozdieloch medzi koreniacimi ingredienciami v marináde by mohlo zvýšiť hodnotu receptu a pomôcť čitateľom lepšie porozumieť kombinácii chutí. Možno by bolo dobré uviesť aj alternatívne druhy korenia pre tých, ktorí majú radi pikantnejšiu chuť. Zároveň si myslím, že pridanie niekoľkých tipov na servírovanie by mohlo doplniť celkový dojem a estetickú stránku jedla. Skvelý recept s potenciálom, len by som ho ešte o niečo obohatila.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto ingrediencie a navždy premeníte svoj pohľad na známy pokrm.

    Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia. Nikto však nepovedal, že...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?