HomeReceptyVynikajúce koláčiky bez kysnutia

Vynikajúce koláčiky bez kysnutia

Koláčiky bez kysnutia sú rýchlym a jednoduchým dezertom, ktorý si môžete pripraviť kedykoľvek máte chuť na niečo sladké.Tento recept vyniká svojou jednoduchou prípravou, ktorá nevyžaduje žiadne zložité techniky, ako je kysnutie cesta.

Čo budeme potrebovať:

  • 500g hlad.múky.
  • 7 lyžičiek cukru.
  • 1 sušené droždie (alebo polovicu čerstvých kvasníc).
  • 250ml teplého mlieka.
  • 2 žĺtky.
  • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva.
  • 100% tuk nastrúhaný (250g, Iva, Omega).
  • trochu soli.
  • Ako budeme postupovať:.

    1) Najprv nechajte vybehnúť kvások zmlieka, cukru a kvasníc a pridajte ho ku všetkým ostatným surovinám, aby vzniklo cesto.Cesto spracujte a okamžite z neho vytvorte malé koláčiky.Okraje koláčikov potrite rozšľahaným vajíčkom kvapkou mlieka a pečte vpredom vyhriatej rúre na 200 ° C asi 20 minút, alebo kým nebudú ľahko ružové.

    2) Potom, čo sú koláčiky hotové, môžete ich naplniť tvarohovou náplňou alebo lekvárom.Pre tvarohovú náplň potrebujete tvaroh vkostce, vajíčko, vanilkový cukor, citrónovú kôru, hrozienka vrumu a zemiakový škrob.Všetky ingrediencie zmiešajte dohromady a použite ako náplň do koláčikov.

    3) Aby boli koláčiky ešte chutnejšie, môžete ich potrieť rozpusteným maslom srumom, keď sú ešte horúce.Drobenka, ktorú môžete použiť ako ozdobu na vrchu koláčikov, sa pripravuje zmasla, polohrubej múky a práškového cukru, pričom všetko sa mieša od oka.

    Tento recept je skvelým riešením pre tých, ktorí chcú rýchly a jednoduchý recept na sladkú pochúťku.Koláčiky bez kysnutia sú perfektné na rôzne príležitosti a sú skvelé pre tých, ktorí nemajú čas alebo chuť na zložitejšie pečenie.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Je skutočne skvelé mať recept na jednoduché koláčiky bez kysnutia, no osobne by som preferovala viac detailov v opise postupu, ako napríklad čas pečenia, aby sa dosiahol presný výsledok.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Lunárny kalendár zeleniny a záhradníka od 2. do 8. septembra: čo treba urobiť

    Skúsení záhradkári vedia: na jeseň je na domácom pozemku toľko práce ako v lete, ak nie viac. Povieme vám, čo odporúča lunárny kalendár...

    Môžu sa paradajky kŕmiť mliekom: jedinečná metóda alebo ilúzia.

    Použitie mlieka ako krmiva pre paradajky sa zdá byť nezvyčajným riešením. Niektorí zeleninári však tvrdia, že mlieko môže zlepšiť rast rastlín a...

    Môžete sa zbaviť viacročnej buriny: nachádza sa spôsob.

    Celú sezónu si pestovatelia dačoho nemohli vydýchnuť, točili sa ako veverička v kolese medzi škodcami a burinou. Ak hmyz možno aspoň na...

    Zlom v zlatej generácii! Hagi a Popescu vybuchli, keď videli, že nie sú pozvaní. Ktorí s nimi prerušili všetky vzťahy.

    V utorok bol v Bukurešti slávnostne otvorený projekt Barcelonskej akadémie za prítomnosti prezidenta Joana Laportu, ale bez Gheorgheho Popesca a Gheorgheho Hagiho.Zástupcovia Barca Academy...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?