HomeJedloZákladné tipy na prípravu šťavnatého mletého mäsa na rezance

Základné tipy na prípravu šťavnatého mletého mäsa na rezance

Existuje veľké množstvo tipov a odporúčaní týkajúcich sa prípravy šťavnatých rezňov..

Niekedy si môžu aj protirečiť, čo gazdinkám len komplikuje život..

Preto stojí za to pripomenúť si tri najdôležitejšie triky ideálneho mletého rezňa, hovorí kuchárka Julia Arkhipova z nášho magazínu.

čo sú zač?

Nevarte len s jedným druhom mäsa

Aj keď chcete urobiť kuracie alebo hovädzie rezne, stále stojí za to pridať nejaké bravčové mäso.To nielenže dodá šťavnatosť, ale aj chuť jedla bude bohatšia a živšia.

Nešetrite cibuľou

Na kilogram mäsa musíte vziať aspoň dve stredne veľké cibule, aby ste dodali šťavnatosť.Môžu byť strúhané, vyprážané alebo vložené do mlynčeka na mäso.

Cibule by ste sa však rozhodne nemali vzdať.

Kúsok masla

Ak použijete toto tajomstvo, kotlety budú vždy štandardom šťavnatosti.Budete musieť vziať kúsok masla, zmraziť ho, nakrájať na strúhadle a rovnomerne rozložiť v mletom mäse.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Aké tri tipy môžu urýchliť dozrievanie paradajok – niečo, čo si nie všetci obyvatelia leta uvedomujú

Mnoho letných obyvateľov sa stretáva so skutočnosťou, že paradajky môžu zostať zelené po dlhú dobu priamo v záhrade.. Môžu existovať obavy, že zelenina...

Chrumkavá pochúťka: domáca baklažánová pizza s mozzarellou a paradajkovou omáčkou!

Predstavte si pizzu, ktorá spája všetky vaše obľúbené chute v ľahkej a zdravšej variante.Domáca baklažánová pizza paradajkovou omáčkou a syrom mozzarella je chrumkavá lahôdka,...

Ako zaobchádzať so suchými, zvädnutými listami uhoriek: niekoľko rád, ktoré vám pomôžu zabrániť strate úrody

Niekedy začnú listy uhorky vädnúť.Skôr ako začnete niečo robiť, musíte poznať dôvod tohto javu.. Zvyčajne k tomu dochádza v dôsledku hniloby koreňov..Na prvý...

Tajomstvo neustále nadýchanej ryže v reštauráciách: mnohé ženy v domácnosti o týchto jemnostiach nevedia

Mnohé ženy v domácnosti sa čudujú, prečo je ryža v reštauráciách vždy drobivá..Ako to kuchári v reštauráciách dosahujú, vysvetľuje Julia Arkhipova, odborníčka v...

Nedávné komentáře