HomeReceptyVynikajúci tip, ako pripraviť kuracie rezne: Pridajte k nim kyslú smotanu a...

Vynikajúci tip, ako pripraviť kuracie rezne: Pridajte k nim kyslú smotanu a šťavnatú oblohu

Pre milovníkov kuracieho mäsa máme skvelý tip na rýchlu a chutnú večeru.Vďaka kyslej smotane zostáva mäso neuveriteľne jemné a šťavnaté, zatiaľ čo ďalšie ingrediencie ako slanina, paprika a syr jeho chuť dokonale dopĺňajú.Ide o výborný recept z jedného plechu, ktorý je ideálny pre celú rodinu.

Čo budeme potrebovať:

  • 3 kuracie prsia, umyté a rozdelené na polovice.
  • 400 ml kyslej smotany.
  • 1 cibuľu.
  • 2 červené papriky.
  • 6 plátkov slaniny (alebo 3 dlhé plátky rozdelené na polovice).
  • 6 plátkov šunky.
  • 1 ostrú papriku (voliteľné).
  • 200 g strúhaného syra.
  • 2 lyžice horčice.
  • Soľ, mleté ​​korenie, oregano.
  • Postup:

    1) Príprava mäsa: Kuracie mäso zľahka rozklepeme, osolíme a okoreníme.

    2) Obloha: Papriky nakrájame na plátky a cibuľu na kolieska.

    3) Skladanie na plech: Mäso preložíme na plech vymastený olejom.Každý kúsok potrieme horčicou, pridáme plátok slaniny, papriku, ostrú papriku (ak používame), cibuľu a šunku.Všetko potrieme kyslou smotanou.

    4) Pečenie: Vložíme do predhriatej rúry a pečieme na 180 stupňov C približne 40 minút.Približne 15-20 minút pred koncom pečenia posypeme kuracie rezne strúhaným syrom, aby sa rozpustil a vytvoril krásnu zlatistú krustu.

    Kapustový šalát smrkvou a cesnakom: Skvele doplní akékoľvek jedlo.

    Tento recept je skvelým spôsobom, ako pripraviť kuracie mäso netradične a veľmi chutne.Kyslá smotana dodá mäsu nielen vlhkosť, ale aj bohatú krémovú chuť, zatiaľ čo kombinácia zeleniny a syra prináša skvelú harmóniu chutí.

    Prajeme vám dobrú chuť a veríme, že tento recept sa stane obľúbeným jedlom vašej rodiny!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře