HomeReceptyVynikajúci tip, ako pripraviť kuracie rezne: Pridajte k nim kyslú smotanu a...

Vynikajúci tip, ako pripraviť kuracie rezne: Pridajte k nim kyslú smotanu a šťavnatú oblohu

Pre milovníkov kuracieho mäsa máme skvelý tip na rýchlu a chutnú večeru.Vďaka kyslej smotane zostáva mäso neuveriteľne jemné a šťavnaté, zatiaľ čo ďalšie ingrediencie ako slanina, paprika a syr jeho chuť dokonale dopĺňajú.Ide o výborný recept z jedného plechu, ktorý je ideálny pre celú rodinu.

Čo budeme potrebovať:

  • 3 kuracie prsia, umyté a rozdelené na polovice.
  • 400 ml kyslej smotany.
  • 1 cibuľu.
  • 2 červené papriky.
  • 6 plátkov slaniny (alebo 3 dlhé plátky rozdelené na polovice).
  • 6 plátkov šunky.
  • 1 ostrú papriku (voliteľné).
  • 200 g strúhaného syra.
  • 2 lyžice horčice.
  • Soľ, mleté ​​korenie, oregano.
  • Postup:

    1) Príprava mäsa: Kuracie mäso zľahka rozklepeme, osolíme a okoreníme.

    2) Obloha: Papriky nakrájame na plátky a cibuľu na kolieska.

    3) Skladanie na plech: Mäso preložíme na plech vymastený olejom.Každý kúsok potrieme horčicou, pridáme plátok slaniny, papriku, ostrú papriku (ak používame), cibuľu a šunku.Všetko potrieme kyslou smotanou.

    4) Pečenie: Vložíme do predhriatej rúry a pečieme na 180 stupňov C približne 40 minút.Približne 15-20 minút pred koncom pečenia posypeme kuracie rezne strúhaným syrom, aby sa rozpustil a vytvoril krásnu zlatistú krustu.

    Kapustový šalát smrkvou a cesnakom: Skvele doplní akékoľvek jedlo.

    Tento recept je skvelým spôsobom, ako pripraviť kuracie mäso netradične a veľmi chutne.Kyslá smotana dodá mäsu nielen vlhkosť, ale aj bohatú krémovú chuť, zatiaľ čo kombinácia zeleniny a syra prináša skvelú harmóniu chutí.

    Prajeme vám dobrú chuť a veríme, že tento recept sa stane obľúbeným jedlom vašej rodiny!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Je skvelé vidieť, ako sa recept s kyslou smotanou stáva stále populárnejším. Avšak, nesúhlasím s množstvom slanej prílohy, možno by bolo zaujímavé skúsiť ľahšiu alternatívu ako doplnok k mäsu?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?