HomeJedloVarenie nadýchanej ryže správnym spôsobom (recept kulinárskeho historika V. IN. Pokhlebkina) bez...

Varenie nadýchanej ryže správnym spôsobom (recept kulinárskeho historika V. IN. Pokhlebkina) bez toho, aby ste ju museli desaťkrát umývať

Načechranú ryžu môžete variť bez toho, aby ste ju pred varením niekoľkokrát premyli.

Informuje o tom kanál Zen „Kuchynský technológ“ s odvolaním sa na recept od kulinárskeho historika V.IN.Pokhlebkina.

Ako uvariť nadýchanú ryžu bez oplachovania

Po prvé, je dôležité prísne dodržiavať proporcie.Na 200 ml ryže potrebujete 300 ml vody.

Po druhé, musíte variť ryžu zakrytú.Mal by tesne zapadnúť do panvice.

Po tretie, čas varenia.Varte na vysokom ohni 3 minúty, na strednom ohni 7 a na miernom ohni 2 minúty.

Po 12 minútach odstavte panvicu z ohňa a nechajte pôsobiť ďalších 12 minút.

Hotovú ryžu osolíme a jemne premiešame drevenou vareškou.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Urobila som tento recept a ryža bola naozaj nadýchaná a skvelá! Avšak, stále preferujem tradíciu oplachovania ryže pred varením, cítila by som sa viac istá. Možno by bolo zaujímavé naznačiť aj túto možnosť pre tých, ktorí majú radi tradičné spôsoby prípravy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?