Dovolíme si predpokladať, že veľa ľudí miluje kastról.V istom zmysle jedinečné jedlo, pretože deti aj dospelí vyžadujú prísady..
To je však prípad, ak je produkt pripravený perfektne, kvalita je „dobrá na lízanie“..
Mimochodom, nie je ťažké pripraviť jemnú kastról z najbežnejších surovín.
Odborníčka z publikácie siete BelNovosti, kuchárka Julia Arkhipova, hovorila o tom, ako to urobiť a čo je na to potrebné.
Výrobky sa podľa nej odoberajú do formy s rozmermi 26 krát 22 centimetrov.
Potrebujete najmä tvaroh s obsahom tuku 9% (700 – 750 gramov), kyslú smotanu s obsahom tuku 20% (100 gramov), cukor (100 gramov), vrecko vanilkového cukru.
Ďalej budete potrebovať kukuričný škrob (30 gramov), tri vajcia, dve jablká a práškový cukor.
Pripravíme si takto: v nádobe rozmiešame tvaroh, pridáme kyslú smotanu, cukor, vanilkový cukor, vajce, škrob.
Všetko toto šľaháme, kým nezískame homogénnu hmotu, s ktorou nám pomôže mixér.
Tvarohovú hmotu položte na plech vystlaný papierom na pečenie a pridajte jablká nakrájané na kúsky.
Potom vložte do rúry na 1 hodinu.Teplota by mala byť 180 stupňov.
Posledná fáza: počkajte, kým kastról vychladne a posypte ho práškovým cukrom.
Predtým boli pomenované potraviny, ktoré by sa nemali jesť spolu.
Opravdu si myslíte, že kastról z tvarohu je také univerzálne jedlo? Ja osobne nemám ráda také sladké dezerty, možno by ste mali zvážiť aj niečo viac zdravé a ľahké na trávenie ako alternatívu. Máte záujem o iné tipy?