Okroshka je jednou z polievok, ktoré potešia mnohých..
Takéto jedlo môže vždy prekvapiť svojou originalitou, pretože záleží len na kuchárovi, aké suroviny použije..
Preto môžete vždy urobiť okroshku neporovnateľnou, je si istá odborníčkou nášho časopisu v oblasti varenia, kuchárkou Juliou Arkhipovou.
Aké triky môžete zvážiť?
Špeciálny druh kvasu
Nie každá žena v domácnosti bude riskovať varenie okroshky s kvasom, pretože chuť nápoja sa zdá byť nevhodná.Toto sú oprávnené pochybnosti, pretože okroshka sa pripravuje výlučne s domácim kvasom.
Jeho chuť je ako stvorená do polievky.
Klobása
Sme zvyknutí používať párky alebo klasickú lekársku klobásu.Môžete ich nechať ako základ, ale nezabudnite pridať nejaké údené polotovary.
Chuť polievky bude jednoducho dokonalá.
Práca s lukom
Časť cibule pridajte nakrájanú a časť „rozdrvte“ v mažiari, aby zelenina pustila šťavu.Vďaka tomu bude okroshka chutnejšia.
Skvelé tipy na okroshku! Avšak často sa stretávam s čitateľmi, ktorí majú obavy z použitia kvasu. Máte nejaké náhrady alebo alternatívy pre ženy v domácnosti, ktoré by nechceli experimentovať s kvasom?