HomeReceptyUhorkovo-mrkvový šalát, mleté ​​mäso, cibuľa a jogurtovo-paradajková zmes na pečených kapustových rolkách

Uhorkovo-mrkvový šalát, mleté ​​mäso, cibuľa a jogurtovo-paradajková zmes na pečených kapustových rolkách

Prinášame vám skvelý recept na zapečené kapustové kolieska sčervenou cibuľou, mletým mäsom a jogurtovo-paradajkovou zmesou podávané sokurkovo-mrkvovým šalátom, ktorý okamžite očarí vaše chuťové bunky.Táto zdravá a ľahká pochúťka v kombinácii so všetkými ingredienciami zaručí skvelý gastronomický zážitok.Pripravte si tento chutný pokrm ľahko a rýchlo a vychutnajte si chuť zeleniny a mletého mäsa naplno!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Zapečené kapustové kolieska s červenou cibuľou, mletým mäsom a jogurtovo-paradajkovou zmesou podávané sokurkovo-mrkvovým šalátom

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 2 biele kapusta.
  • 7 g čierne mleté ​​korenie.
  • 10 g soli.
  • 2 červené cibule.
  • 1 cuketa.
  • Zmes mletého mäsa:

  • 800 g mleté ​​mäso.
  • 25 g zelená cibuľka.
  • 5 g soli.
  • 3 g čierne mleté ​​korenie.
  • 7 g provensálskej bylinky.
  • 10 g červená sladká paprika.
  • 5 g muškátový oriešok.
  • 25 g prelisovaný cesnak.
  • Zmes na potretie:

  • 200 g biely jogurt.
  • 10 g zelená cibuľa.
  • 10 g čerstvý kôpor.
  • 20 g paradajkový pretlak.
  • Šalát:

  • 300 g šalátová uhorka.
  • 1 nastrúhaná mrkva.
  • 10 g zelená cibuľka.
  • 30 g cesnak.
  • 30 ml olej – na vyprážanie.
  • 10 g červená mletá paprika.
  • 10 g chilli vločky.
  • 10 ml vínny ocot.
  • 10 ml sójová omáčka.
  • 10 g soli.
  • Ako budeme postupovať:

    1. Základ: Bielu kapustu nakrájajte na hrubšie kolieska a položte ich na plech vyložený pergamenom.Kapustu posypte čiernym mletým čiernym korením, soľou a rozložte kolieska červenej cibule.

    2. Zmes mletého mäsa: Do misy vložte mleté ​​mäso a vsypte nakrájanú zelenú cibuľku.Dochuťte soľou, čiernym mletým čiernym korením, provensálskymi bylinkami, červenou mletou paprikou, muškátovým orieškom a prelisovaným cesnakom – dobre rukou premiešajte, aby sa všetky ingrediencie spojili.

    3.Následne pomocou rúk zo zmesi vytvarujte guličky, ktoré položte na fóliu.Prikryte ich a pomocou šťuchadla na zemiaky vytvorte placky, na ktoré rozprestrite nastrúhanú cuketu.

    4. Zmes na potretie: Do inej misky dajte biely jogurt, vsypte nakrájanú zelenú cibuľku, nasekaný čerstvý kôpor a vmiešajte paradajkový pretlak – dobre premiešajte.

    5.Výslednú zmes pomocou lyžice naneste na kolieska kapusty, pekne rozotrite a uhlaďte.

    6.Pečte v predhriatej rúre 35 minút pri 180 ° C do chrumkava.

    7. Šalát: Do šalátovej misy vložte nakrájané šalátové uhorky na hrubšie prúžky, pridajte nastrúhanú mrkvu, nakrájanú zelenú cibuľku a cesnak.

    8.Do panvice zohriatym olejom nasypte červenú mletú papriku a chilli vločky – premiešajte a varte 5 minút na miernom ohni.Získanou zmesou prelejte zeleninu v mise, ktorú ešte dochuťte vínnym octom, sójovou omáčkou a soľou – poriadne premiešajte a šalát je hotový!

    9.Zapečené kapustové kolieska s červenou cibuľou, mletým mäsom a jogurtovo-paradajkovou zmesou podávajte s čerstvým uhorkovo-mrkvovým šalátom, ale hlavne sláskou a skvelou chuťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov

    VIDEO NÁVOD:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře