HomeReceptyTvarohová pochúťka z hrnčeka: Úžasný šťavnatý koláč pripravený za 15 minút

Tvarohová pochúťka z hrnčeka: Úžasný šťavnatý koláč pripravený za 15 minút

V dnešnom článku vám prinášame skvelý recept na tvarohovú pochúťku z hrnčeka.Tento fantastický koláč je dokonalou prílohou k šálke kávy.Poteší nielen deti, ale aj hladných dospelých.Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla.Poďme sa na ňu pozrieť.

Čo budeme potrebovať:

  • 2 vajcia.
  • 3/4 šálky kr.cukru.
  • 1/2 šálky oleja.
  • 2 šálky hladkej múky.
  • 1 šálka mlieka.
  • 1 vanilkový cukor.
  • 1 ks prášku do pečiva.
  • 3 polievkové lyžice kakaa.
  • Trochu Granka (asi 2 polievkové lyžice).
  • na krém:.

  • 700 ml mlieka.
  • 2 vanilkové pudingy alebo aj krémové pudingy.
  • cukor podľa chuti.
  • 2 tvarohy.
  • rum podľa chuti.
  • 1/2 masla.
  • na polevu (voliteľné):.

  • 2 kyslé smotany.
  • 1 čokoláda na varenie.
  • Ako pokračujeme:

    1) Najprv zmiešame všetky prísady na cesto okrem kávy a kakaa a vymiesime jednotné cesto.

    2) Polovicu cesta vylejeme na plech vopred vystlaný papierom na pečenie – alebo vymastený a vysypaný múkou.Do druhej polovice cesta vmiešame kakao a svetlé cesto zalejeme kávou.

    3) Dáme piecť na 180-200 °C asi 20 minút (treba sledovať, každá rúra pečie inak).

    4) Z mlieka a pudingov uvaríme hustý puding, nakoniec zašľaháme maslo a tvaroh.Tento krém natrieme na cesto a uhladíme ho.Nakoniec môžete ešte urobiť polevu.

    5) Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli, pridáme studenú smotanu a dobre premiešame.Natrite na vrch sušienky a môžete ešte vytvoriť vzory.Vzor môžete urobiť len na čokoládovej vrstve, alebo ho zľahka premiešajte s vrstvou tvarohového koláča.

    6) Podávajte vychladené a so šálkou dobrej kávy.

    Prajeme vám dobrú chuť!

    VIDEO NÁVOD:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Recept na zemiaky s cibuľou, ktoré sú chutnejšie ako mäso

    Keď prídete domov neskoro večer, ste hladní, ale posledné, čo chcete robiť, je stáť hodiny pri sporáku, recept na rýchlu, jednoduchú a chutnú večeru...

    Ako bojovať s plesňou v kvetináči: skúsené gazdinky na tento problém zabudli

    Plesne vo váze s izbovými rastlinami nie sú až také zriedkavé, ale ani ich nemožno nazvať neriešiteľným problémom. Problém však nie je len...

    Predjedlo – oheň: ako chutne pripraviť zeleninu iba so soľou

    Recept uvedený nižšie je neuveriteľne jednoduchý.Napriek tomu výsledný zeleninový snack chutí každému bez výnimky. Ako hovorí šéfkuchárka Yulia Arkhipova, expertka na publikáciu...

    Ako sa starať o ruže v júli: tajomstvá bujného kvitnutia uprostred leta

    V júli kvitnú ruže.Tento mesiac si vyžaduje osobitnú pozornosť kráľovnej kvetov.. Správna starostlivosť v polovici leta nielen predĺži kvitnutie, ale aj pripraví rastliny...

    Nedávné komentáře