Pri príprave grilovania by ste mali vždy dodržiavať zavedené pravidlá, pretože vám to umožní pripraviť dokonalú pochúťku..
V tomto prípade budú všetky nadšené recenzie smerované na vás..
Preto stojí za to venovať pozornosť trom jednoduchým trikom, hovorí kuchárka Yulia Arkhipova, kuchárka nášho časopisu.
čo sú zač?
Marináda
Možností je veľa, ale oplatí sa vyskúšať jednu jednoduchú a kvalitnú.Na kilogram mäsa je obvyklé vziať 250 ml kefíru, soľ s korením, štyri cibule a pár strúčikov cesnaku.
Marináda pôsobí od 2 do 24 hodín.
Správne palivové drevo
Najlepšou možnosťou by bolo palivové drevo vyrobené z ovocných stromov.Uprednostňujte čerešne, hrušky a jablone.V tomto prípade bude mäso neuveriteľne chutné a hodné.
Pridáme bravčovú masť
Toto tajomstvo premení kebab na skutočné kulinárske majstrovské dielo.V momente, keď na špízy naukladáte mäso, pridajte kúsky bravčovej masti.
Šťavnatosť a chuť bude zabezpečená.
Yulia Arkhipova’s advice on marinating meat seems too basic and lacking in creativity. Perhaps experimenting with different herbs and spices could elevate the flavor profile even more.