Nakladané paradajky idú v zime ako prvé.Toto je vždy vítané občerstvenie na stole..
Existuje veľa receptov – sladké paradajky, vo vlastnej šťave atď.Toto predjedlo určite ocenia milovníci pikantných a aromatických jedál..
Odborníčka nášho časopisu Yulia Arkhipova, kuchárka a pekárka štvrtej triedy, nám prezradila, ako na zimu chutne nakladať paradajky.
Budete potrebovať:
Ako variť
1.Bulharské a feferónky je potrebné olúpať a prejsť cez mlynček na mäso spolu s cesnakom a bylinkami.
2.Hotový dresing by mal byť umiestnený v pohároch – 2 polievkové lyžice v každom.
3.Položte paradajky tesne na vrch a naplňte soľankou.
4.Na jeho prípravu pridajte soľ a cukor do jedného litra vody a priveďte do varu.
5.Poháre prikryte viečkami a vložte ich do panvice na 10 minút sterilizujte.
Keď je pripravený, pridajte ocot a zrolujte viečka.Otočte a po ochladení vyberte obrobky na uskladnenie.
Skvelý recept, ak sa vám páči jesť kukuricu paradajky a cesnakový zmes v ubytovni na pol hodiny!