Či bude polievka chutná, závisí v neposlednom rade od pečienky.
Tu sú tri tajomstvá, ako pripraviť dokonalú miešanú polievku.
Ako pripraviť dokonalé vyprážané jedlo
Prvým tajomstvom je maslo.Ak chcete mať farebnú praženicu, pridajte pri smažení mrkvy trochu masla.
Pridajte ho, keď mrkva začne hnednúť.Stačí čajová lyžička masla.
Tajomstvo číslo dva – maslo a múka.Variant pre tých, ktorí chcú polievku zahusťovať.
Keď sú prísady zhnednuté, pridáme po čajovej lyžičke múky a masla.
Tretím tajomstvom je cukor.Pri vyprážaní karamelizuje a dodáva krásnu farbu.Cukor by ste mali pridať, keď cibuľa začne byť priehľadná.
Nie som presvedčená, že pridávanie cukru do polievky je správne riešenie. Skôr by som odporúčala experimentovať s bylinkami a korením pre bohatšiu a zložitejšiu chuť.