Škoricový sen s kyslou smotanou je dokonalým doplnkom k poludňajšej káve.Tento jemný a lahodný koláčik, pripravený z vanilkového krému a bohato posypaný škoricou, je neodolateľnou kombináciou chutí.Jej príprava je jednoduchá a výsledok je taký úžasný, že vás bude lákať upiecť si ju aj s kopýtkom.Nasledujúci postup krok za krokom vás prevedie prípravou tohto lahodného dezertu, ktorý si zamiluje celá rodina.
Čo budete potrebovať:
Na cesto:.
Na pudingový vrch:.
Na krém:.
Tiež:.
Ako postupovať:
1) Príprava cesta: Vajcia vyšľaháme s práškovým cukrom do peny.Postupne pridáme olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a cesto vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie.
2) Príprava pudingu: Puding uvaríme zo smotany, pudingového prášku a cukru.Horúci puding ihneď nalejeme na cesto a uhladíme ho.
3) Pečenie: Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 °C približne 20-25 minút, kým koláč nie je pevný a zlatistý.
4) Príprava krému: Na mierne vychladnutý koláč navrstvite kyslú smotanu zmiešanú s vanilkovým cukrom a šľahačkou (ak ju používate).
5) Dokončenie: Hojne posypeme škoricou a torta je pripravená na podávanie.
Elegantné rezy bez pečenia: 2 druhy krému, čokoláda a sušienky BeBe.
Záver
Škoricový sen s kyslou smotanou je ideálny dezert na každú príležitosť, od rodinných stretnutí až po popoludňajší čaj s priateľmi.Vďaka kombinácii sladkého krému, jemnej smotany a aromatickej škorice tento koláčik zaujme na prvý pohľad a chuť.Vychutnajte si každé sústo tejto bohatej a chutnej buchty, ktorá je skutočným potešením pre chuťové poháriky.
Pardon, ale ako môže byť škoricový sen s kyslou smotanou najlepšou kávou? Nebola možno žiadna chyba v názve receptu?