HomeReceptyPribináčkové rezy na lyžičkách: Milujem takéto recepty - 3 poschodia a žiadna...

Pribináčkové rezy na lyžičkách: Milujem takéto recepty – 3 poschodia a žiadna drina, celá naša rodina ich doslova zbožňuje!

Ak máte radi sladké dezerty, ktoré sú jednoduché na prípravu a zároveň plné jemnej chuti, potom sú Pribináčkové rezy a čokoládová poleva ideálnou voľbou.Tento lahodný dezert kombinuje ľahký, vláčny korpus, krémovú krémovú náplň v štýle obľúbeného Pribináčika a čokoládovú polevu, ktorá dezert zakončí s tou správnou dávkou chuti.Ideálny na rodinné oslavy, víkendové pohostenie alebo len tak ku káve.Pripravte si tieto neodolateľné rezy a vychutnajte si domáci dezert, ktorý si zamilujú deti aj dospelí!

Navštívte aj našu skupinu Sladké inšpirácie na recepty na Facebooku, kde každý deň nájdete skvelé tipy.

Pribináčkové rezy s tvarohovým koláčom a čokoládovou polevou

Čo budeme potrebovať:

Cesto:.

  • 6 vajec.
  • 6 polievkových lyžíc práškového cukru.
  • 2 polievkové lyžice oleja.
  • 6 polievkových lyžíc polohrubej múky.
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva.
  • 3 polievkové lyžice kakaového prášku.
  • Krém:.

  • 2 a 1/2 balenia netučného mäkkého tvarohu.
  • práškový cukor podľa chuti.
  • 1 smotana na šľahanie.
  • Poleva:.

  • 120 g čokolády na varenie.
  • 100 g masla alebo Hery.
  • 2 polievkové lyžice mlieka.
  • Ako postupovať:

    1) Príprava cesta:.

    Žĺtky vyšľaháme s práškovým cukrom, potom pridáme olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakao.Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a jemne ho vmiešame do žĺtkovej zmesi.

    2) Pečenie piškót:.

    Cesto rozotrite na plech vymastený maslom a vysypaný hrubou múkou (rozmery plechu približne 25 × 30 cm).Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C približne 10 minút.Po upečení nechajte piškótu vychladnúť.

    3) Príprava krému:.

    Smotanu na šľahanie nalejte do misky a šľahajte, kým nezhustne.Potom pridajte tvaroh a cukor podľa chuti a pokračujte v šľahaní, kým nevznikne hladký krém.

    4) Zostavenie rezu:.

    Vychladnutý piškót natrite pripraveným krémom a dezert nechajte stuhnúť v chladničke.

    5) Príprava polevy:.

    Čokoládu, maslo a mlieko rozpustíme v mikrovlnnej rúre alebo na plameni, kým sa všetko nespojí do hladkej polevy.Tú nalejeme na stuhnutý tvarohový krém na piškótach.

    6) Chladenie a podávanie:.

    Hotový dezert vložte do chladničky, aby čokoládová poleva stuhla.Potom podávajte rezy priamo na lyžičkách.

    Tipy

  • Rýchlejšia verzia: Pre jednoduchšiu prípravu môžete použiť hotový piškótový obal.
  • Poleva: Pre jemnejšiu chuť polevy môžete do rozpustenej čokolády pridať trochu smotany.
  • Zdobenie: Pralinky môžete ozdobiť plátkami ovocia, napríklad malinami alebo jahodami, ktoré im dodajú sviežosť.
  • Záver: V prípade, že sa vám nepodarí získať cukrovú polevu, môžete ju použiť na výrobu cukrovej polevy

    Pribináčkové rezy na lyžičke sú jednoduchým a neodolateľným dezertom, ktorý si zamiluje celá rodina.Kombinácia kakaovej piškóty, tvarohovej a čokoládovej polevy vytvára lahodnú symfóniu chutí, ktorú si môžete vychutnať na rodinných stretnutiach aj na príležitostných sladkých pochúťkach.

    Vychutnajte si!

    Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, nezabudnite nám o ňom povedať v našej skupine Prima kuchárka na Facebooku a navštívte skupinu Prima inšpirácie, kde každý deň nájdete množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo nerobiť na chate v septembri: 3 najzbytočnejšie aktivity

    V septembri má každý obyvateľ dače objektívne veľa práce: je veľa dôležitých vecí, ktoré treba urobiť včas. Preto sa neoplatí strácať čas zbytočnými...

    Domáce perníkové guľôčky: vianočné cukrovinky

    Predstavujeme recept na neodolateľné perníkové guľôčky, ktoré sú ideálne na sladké pohostenie počas sviatkov aj počas celého roka.Tieto aromatické kúsky radosti plné vône medu...

    Jednoduchý recept na čokoládový lahôdkový dezert s vlašskými orechmi!

    Hľadáte chutný čokoládový dezert? Chceli by ste vyskúšať nejaký nový? Ak áno, ste na správnom mieste! Dnes si pripravíme božský kakaový dezert s orechmi,...

    Čo nesadiť vedľa cukiet: nesprávni susedia môžu spôsobiť, že zelenina zhnedne.

    Ak nechcete, aby vaša úroda cukiet chutila horko, oplatí sa vyberať susedov tejto plodiny zodpovedne. Nesaďte vedľa cukiet okrasné tekvice, ako aj lagenárie,...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?