Asi každá gazdinka by chcela, aby jej varenie bolo ocenené – túžba urobiť jej pokrmy chutnejšie je to, čo vedie k experimentom so známymi receptami..
Napríklad, ako povedala expertka na publikáciu siete BelNovosti, kuchárka Julia Arkhipova, niektorí kuchári pridávajú do mletého mäsa nakladané uhorky..
Výsledkom je, že rezne, ktoré vyrábajú, sú šťavnaté a pikantné – nakladané uhorky dodávajú rezňom jedinečnú vôňu, chuť a šťavnatosť.
Ak chcete pripraviť známe jedlo pomocou nového receptu, použite nasledujúce prísady:
Cibuľu a uhorky je potrebné nasekať – na to môžete použiť strúhadlo so stredne veľkými otvormi, po ktorých musíte výslednú zmes pridať do mletého mäsa.
Potom je potrebné pridať soľ a korenie podľa chuti na prípravu rezňov a pridať ďalšie korenie, ak chcete.
Je dôležité vziať do úvahy stupeň slanosti uhoriek – soľ nemusí byť vôbec užitočná.
Mleté mäso dobre premiešajte, vytvarujte z neho kotlety, ak chcete, rozvaľkajte ich v strúhanke a opečte na rastlinnom oleji.
Predtým sme uviedli najčastejšie chyby pri príprave pilafu.
Prečo variť steaky s mletým mäsom a nakladanými uhorkami? No neviem, ale možno je to skrytý spôsob, ako povedať bruchu, že sa vám páči sójový guláš.