Je asi ťažké nájsť taký obľúbený nápoj, ktorý má toľko možností prípravy ako káva..
Je to vynikajúci nápoj, ktorý vám umožní vychutnať si jemnú vôňu, bohatú chuť a dodať energiu..
Stojí za zmienku, že gurmáni často pripravujú kávu inak, poznamenáva kuchárka Julia Arkhipova z nášho časopisu.
Niekedy môžete napríklad počuť o pridávaní oleja do nápoja.
Prečo to robiť a ktorý produkt je lepšie zvoliť?
Stojí za zmienku, že zavedenie oleja do kávy má dve funkcie naraz.Prvým je, že nápoj sa stáva viac kalorickým a plnším.Bude to vynikajúce riešenie na občerstvenie, pretože zaženie váš hlad a zabráni prejedaniu.
Za zmienku tiež stojí, že ide o výborný doplnok pre tých, ktorí nemajú v strave dostatok zdravých tukov.
Druhou funkciou oleja je urobiť nápoj sýtejším a lahodnejším.
Mali by ste si vybrať buď kokosový olej alebo maslo.Ak ste si vybrali prvú možnosť, mali by ste dať prednosť organickému, nerafinovanému produktu.
Netreba pridávať olej do kávy! Skutočnými gurmánmi sa stal byť, znamená vyskúšať nové chuťové vzťahy inými spôsobmi. Dávajte priestor tradícii a experimentujte s kvalitnými kávovými zrnami. Možno objavíte novú obľúbenú príchuť!