HomeJedloPrečo by ste nemali hádzať knedle do vriacej vody: žiadna hostiteľka, ktorá...

Prečo by ste nemali hádzať knedle do vriacej vody: žiadna hostiteľka, ktorá si váži samú seba, by to neurobila

Mnohé hostiteľky sa sťažujú, že nemajú ako pripraviť poriadne jedlo zo zmrazených knedlí.

Výrobok sa podľa nich lepí, rozvarí alebo sa nemôže pochváliť bohatou chuťou.Odborníčka internetového vydania BelNovosti Júlia Archipovová je presvedčená, že sa to deje preto, lebo knedle sa hádžu do vriacej vody.

Prečo by ste nemali čakať, kým sa voda uvarí

Tu sú dva hlavné dôvody, prečo by ste nemali čakať, kým voda zovrie.

Po prvé, knedľa sa môže rozvariť, najmä ak sa používajú mrazené knedle.

Ich teplota sa veľmi líši od teploty vody a keď sa dostanú do horúcej tekutiny, okamžite začnú praskať.

Po druhé, po ponorení do vriacej vody sa knedle zlepia – škrob, ktorý sa nachádza na povrchu cesta, sa zlepí a namiesto toho, aby knedle plávali samostatne vo vode, vznikne akási knedľová vrstva.

Ako uvariť chutné knedle

Ak ste odhodlaní zabezpečiť, aby sa vami pripravované knedle nelepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si výraznú chuť, použite nasledujúce rady.

  • Pred vložením zmrazených knedlí do hrnca s vodou sa odporúča nechať ich zahriať tak, že ich niekoľko minút podržíte vo vode.
  • Zmrazené knedle je najlepšie spustiť do vody, ktorá nemá viac ako 50 stupňov Celzia.
  • Počas varenia môžete pridať trochu studenej vody, aby ste udržali rovnomernú teplotu.
  • Po druhé, po ponorení do vriacej vody sa knedle zlepia – škrob, ktorý sa nachádza na povrchu cesta, sa zlepí a namiesto toho, aby knedle plávali samostatne vo vode, vznikne akási knedľová vrstva.

    Ako uvariť chutné knedle

    Ak ste odhodlaní zabezpečiť, aby sa vami pripravované knedle nelepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si výraznú chuť, použite nasledujúce rady.

  • Pred vložením zmrazených knedlí do hrnca s vodou sa odporúča nechať ich zahriať tak, že ich niekoľko minút podržíte vo vode.
  • Zmrazené knedle je najlepšie spustiť do vody, ktorá nemá viac ako 50 stupňov Celzia.
  • Po druhé, po ponorení do vriacej vody sa knedle zlepia – škrob, ktorý sa nachádza na povrchu cesta, sa zlepí a namiesto toho, aby knedle plávali samostatne vo vode, vznikne akási knedľová vrstva.

    Ako uvariť chutné knedle

    Ak ste odhodlaní zabezpečiť, aby sa vami pripravované knedle nelepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si výraznú chuť, použite nasledujúce rady.

  • Pred vložením zmrazených knedlí do hrnca s vodou sa odporúča nechať ich zahriať tak, že ich niekoľko minút podržíte vo vode.
  • Po druhé, po ponorení do vriacej vody sa knedle zlepia – škrob, ktorý sa nachádza na povrchu cesta, sa zlepí a namiesto toho, aby knedle plávali samostatne vo vode, vznikne akási knedľová vrstva.

    Ako uvariť chutné knedle

    Ak ste odhodlaní zabezpečiť, aby sa vami pripravované knedle nelepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si výraznú chuť, použite nasledujúce rady.

    Po druhé, po ponorení do vriacej vody sa knedle zlepia – škrob, ktorý sa nachádza na povrchu cesta, sa zlepí a namiesto toho, aby knedle plávali samostatne vo vode, vznikne akási knedľová vrstva.

    Ako uvariť chutné knedle

    Ak chcete zabezpečiť, aby sa pripravované knedle neprilepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si jasnú chuť, použite nasledujúce rady.

  • Pred vložením mrazených knedlí do hrnca s vodou sa odporúča nechať ich zahriať tak, že ich niekoľko minút podržíte vo vode.
  • Ak chcete zabezpečiť, aby sa pripravované knedle neprilepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si jasnú chuť, použite nasledujúce rady.

  • Pred vložením mrazených knedlí do hrnca s vodou sa odporúča nechať ich zahriať tak, že ich niekoľko minút podržíte vo vode.
  • Najlepšie je spustiť mrazené knedle do vody, ktorá nemá viac ako 50 stupňov Celzia.
  • Na udržanie rovnomernej teploty môžete počas varenia pridať trochu studenej vody.
  • Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Naozaj si myslíte, že zahrievanie knedlí pred vložením do vody je nutné? Skúsenosti hovoria, že aj priamo z mrazničky sa dajú pripraviť chutné knedle! Možno stačí skôr hľadať správny spôsob varenia, než sa zbytočne zaoberať ich zahrievaním.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?