Mnohé hostiteľky sa sťažujú, že nemajú ako pripraviť poriadne jedlo zo zmrazených knedlí.
Výrobok sa podľa nich lepí, rozvarí alebo sa nemôže pochváliť bohatou chuťou.Odborníčka internetového vydania BelNovosti Júlia Archipovová je presvedčená, že sa to deje preto, lebo knedle sa hádžu do vriacej vody.
Prečo by ste nemali čakať, kým sa voda uvarí
Tu sú dva hlavné dôvody, prečo by ste nemali čakať, kým voda zovrie.
Po prvé, knedľa sa môže rozvariť, najmä ak sa používajú mrazené knedle.
Ich teplota sa veľmi líši od teploty vody a keď sa dostanú do horúcej tekutiny, okamžite začnú praskať.
Po druhé, po ponorení do vriacej vody sa knedle zlepia – škrob, ktorý sa nachádza na povrchu cesta, sa zlepí a namiesto toho, aby knedle plávali samostatne vo vode, vznikne akási knedľová vrstva.
Ako uvariť chutné knedle
Ak ste odhodlaní zabezpečiť, aby sa vami pripravované knedle nelepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si výraznú chuť, použite nasledujúce rady.
Po druhé, po ponorení do vriacej vody sa knedle zlepia – škrob, ktorý sa nachádza na povrchu cesta, sa zlepí a namiesto toho, aby knedle plávali samostatne vo vode, vznikne akási knedľová vrstva.
Ako uvariť chutné knedle
Ak ste odhodlaní zabezpečiť, aby sa vami pripravované knedle nelepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si výraznú chuť, použite nasledujúce rady.
Po druhé, po ponorení do vriacej vody sa knedle zlepia – škrob, ktorý sa nachádza na povrchu cesta, sa zlepí a namiesto toho, aby knedle plávali samostatne vo vode, vznikne akási knedľová vrstva.
Ako uvariť chutné knedle
Ak ste odhodlaní zabezpečiť, aby sa vami pripravované knedle nelepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si výraznú chuť, použite nasledujúce rady.
Po druhé, po ponorení do vriacej vody sa knedle zlepia – škrob, ktorý sa nachádza na povrchu cesta, sa zlepí a namiesto toho, aby knedle plávali samostatne vo vode, vznikne akási knedľová vrstva.
Ako uvariť chutné knedle
Ak ste odhodlaní zabezpečiť, aby sa vami pripravované knedle nelepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si výraznú chuť, použite nasledujúce rady.
Po druhé, po ponorení do vriacej vody sa knedle zlepia – škrob, ktorý sa nachádza na povrchu cesta, sa zlepí a namiesto toho, aby knedle plávali samostatne vo vode, vznikne akási knedľová vrstva.
Ako uvariť chutné knedle
Ak chcete zabezpečiť, aby sa pripravované knedle neprilepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si jasnú chuť, použite nasledujúce rady.
Ak chcete zabezpečiť, aby sa pripravované knedle neprilepili ani nerozvarili, boli šťavnaté a zachovali si jasnú chuť, použite nasledujúce rady.
Naozaj si myslíte, že zahrievanie knedlí pred vložením do vody je nutné? Skúsenosti hovoria, že aj priamo z mrazničky sa dajú pripraviť chutné knedle! Možno stačí skôr hľadať správny spôsob varenia, než sa zbytočne zaoberať ich zahrievaním.