HomeReceptyPozdvihnite obyčajný toast na novú úroveň - tento si okamžite zamilujete

Pozdvihnite obyčajný toast na novú úroveň – tento si okamžite zamilujete

Ak hľadáte inšpiráciu na rýchle a jednoduché raňajky pre celú rodinu, ste na správnom mieste! Dnes si pripravíme fantastické zapečené toasty so syrom a šunkou, ktoré si môžete pripraviť len s niekoľkými surovinami, ktoré máte takmer vždy doma.Príprava vám zaberie len pár minút, čo je tiež veľké plus.Sú sýte, chrumkavé, lahodné, neodolateľné a určite si ich zamilujete a budete ich robiť častejšie!

Navštívte aj našu skupinu na Facebooku Inšpirácia slanými receptami, kde každý deň nájdete skvelé tipy na slané jedlá.

Chlebový toast plnený šunkou a syrom

Čo budeme potrebovať:

  • 12 plátkov chleba.
  • 12 plátkov syra.
  • 6 plátkov šunky alebo salámy.
  • Na balenie:

  • 2 vajcia.
  • 100 ml mlieka.
  • štipka soli.
  • Na posypanie:

  • Syr – podľa chuti.
  • Ako postupovať:

    1.Na plech vyložený pergamenom položte plátky chleba vedľa seba, na ne položte plátky syra, plátky šunky a prikryte druhým plátkom chleba.

    2.Potom ich obalíme v rozšľahanej vaječnej zmesi zmiešanej so smotanou a posypeme strúhaným syrom.

    3.Pečte v predhriatej rúre 25-20 minút pri teplote 190-200 °C.

    4.Po upečení ich podávajte so soľou a skvelou chuťou.

    Priatelia, prajeme vám dobrú chuť!

    Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, nezabudnite nám o ňom povedať v našej facebookovej skupine Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima inšpirácie, kde každý deň nájdete množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Nelepia sa, nevymývajú sa a sú chutné: čo cestoviny milujú – 5 pravidiel cestoviny

    Zdá sa, že by to mohlo byť jednoduchšie ako varenie cestovín?.Mnoho ľudí to však robí zle.Julia Arkhipova, odborníčka v publikácii siete Belnovosti v...

    Prečo paradajky praskajú, keď sú zrelé: prečo je to nebezpečné a je možné zachrániť úrodu?

    Ďalší problém môže pokaziť náladu záhradníkovi, ktorý počíta s bohatou úrodou paradajok.. Okrem plesne a iných chorôb môže byť úroda pokazená prasklinami, ktoré...

    Prečo by ste nemali hádzať knedle do vriacej vody: žiadna hostiteľka, ktorá si váži samú seba, by to neurobila

    Mnohé hostiteľky sa sťažujú, že nemajú ako pripraviť poriadne jedlo zo zmrazených knedlí.Výrobok sa podľa nich lepí, rozvarí alebo sa nemôže pochváliť bohatou...

    Aký je rozdiel medzi vikou, jačmeňom a ovsom: nie všetci letní obyvatelia vedia

    Nezabudnite, že so všetkými potenciálnymi výhodami zeleného hnojenia má každá rastlina svoje špecifiká.. Preto si pred výberom musíte preštudovať všetky vlastnosti každého zeleného...

    Nedávné komentáře